Všimli ste si to aj vy? Marián Mitaš sa vrátil do Nemocnice s novým imidžom!

Marián Mitaš sa vrátil do Nemocnice a diváci sú nadšení. Všimli ste si, že sa herec objavil v nových epizódach so zmeneným imidžom?

Marián Mitaš v rozhovore pre Top Star neskrýval nadšenie zo svojho návratu do Nemocnice. „Ja som sa veľmi tešil späť do Nemocnice hlavne kvôli celému tomu kolektívu, pretože to tak nejak prirodzene vzniklo a strašne dobre sa nám spolu robí,“ prezradil herec. To, že sa na výrobe seriálu Nemocnica podieľa skvelá partia ľudí sa zjavne odzrkadľuje aj vo výsledku. Herci totiž vyzerajú ako výborná partia aj na obraze.

Nemocnica - Marián Mitaš a Richard Autner Zdroj: TV JOJ

​Marián tak opäť naskočil do zabehnutého vlaku, no do deja zapadol výborne. Autori vymysleli pokračovanie jeho príbehu veľmi prirodzene. Herec sa navyše vrátil aj so zmeneným imidžom, ktorý ale tvorcom do deja výborne zapasoval. „Naviac ja som ešte v Prahe točil v decembri a januári film, kde mi oholili hlavu, čiže to celé do seba tak nejak zapadlo prirodzene, keď som sa vrátil, tak to prirodzene pokračuje ďalej, ten príbeh Adamov,“ povedal herec v rozhovore pre Top Star. Viac o Mariánovom návrate do Nemocnice sa dozviete vo videu HORE.

Nemocnica - Marián Mitaš a Juraj Hrčka Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!