Dárius Koči má rozhodne zlato v hrdle: Pozrite na jeho fantastický muzikálový výkon!

Do Nemocnice síce prišiel len nedávno, no už teraz si získal svojou bezprostrednosťou všetkých. Dárius Koči, ktorého postava v seriáli sa taktiež volá Dárius, je nie len talentovaný herec, ale aj spevák. Z jeho výkonu budete mať zimomriavky!

Seriálový Daro si získal všetkých v Nemocnici. Niet sa čomu čudovať. Je zábavný, vždy vysmiaty a odhodlaný lámať vo veľkom srdcia žien. Dárius ho stvárňuje perfektne a teší sa veľkej obľube divákov. Herec je za príležitosť hrať v takomto seriáli veľmi vďačný najmä preto, že sa doteraz venoval najmä muzikálom. Jeho seriálová úloha je tak pre neho príjemnou zmenou a skvelou príležitosťou.

Dárius Koči je úspešným muzikálovým hercom už niekoľko rokov a poznať ho môžete z rôznych veľkolepých predstavení, kde zažiaril. Z jeho spevu a nádherného hlasu budete mať skrátka zimomriavky. Veď uznajte sami, ako perfektne znel, hoci len na skúške predstavenia. Herec v rozhovore v Ranných novinách prezradil, že majú toho aktuálne v divadle dosť. Okrem premiéry nového muzikálu dobiehajú aj staršie predstavenia. Zdá sa teda, že má Dárius aktuálne perné pracovné obdobie, za čo je ale iste rád. Viac sa dozviete vo videu HORE.

Dárius Koči Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nemocnica