Pozor, zmena! Nemocnicu dnes nevysielame: Najnovšiu epizódu nahradí známy formát!

Mimoriadna zmena programu. Celé Slovensko aktuálne fandí našim hokejistom na Majstrovstvách sveta v hokeji a preto si môžete dnes večer vychutnať nie len zápas nášho tímu s Fínskom, ale aj reláciu Inkognito, v ktorej sa objaví aj Craig Ramsay, súčasný tréner nášho národného hokejového mužstva. Obľúbená Nemocnica je tak pre vás pripravená najbližší utorok, 31. mája, v tradičnom čase.

Slováci fandia hokeju a ordinačné hodiny hrdinov z obľúbeného seriálu Nemocnica čaká malá zmena. Keďže sa už mnohí nevedia dočkať dôležitého zápasu s Fínskom, doprajeme fanúšikom hokeja aj fanúšikom seriálu Nemocnica, čas na podporu našich hokejistov. Zdravotníci z Nemocnice sú tak pripravení zachraňovať životy pacientov už v utorok, 31. mája, kedy bude seriál pokračovať v riadnom vysielacom čase o 20:35 na obrazovkách JOJky.

Televízia JOJ si pre vás namiesto seriálu Nemocnica pripravila špeciálnu epizódu relácie Inkognito, v ktorej bude hosťom samotný tréner našej reprezentácie, Craig Ramsay. Reláciu Inkognito môžete sledovať už dnes o 20:35 na JOJke.


Aby vám za našimi doktormi, doktorkami, sanitármi či sestričkami nebolo smutno, pozrite si poslednú epizódu seriálu Nemocnica:

Nenechajte si ujsť špeciálnu epizódu relácie Inkognito už dnes o 20:35 na JOJke!