Najkrajší večer pre Rebeku a Adama! Tieto dojemné slová nikto nečakal: Všetko bude inak!

Ich láska nebola nikdy jednoduchá. Skomplikovalo sa zrejme všetko, čo sa len dalo, no teraz sa karta obrátila. Dôležitý rozhovor medzi Rebekou a Adamom všetko zmení!

Rebeka a Adam patria právom k najobľúbenejším párom v seriáli Nemocnica. Spočiatku boli iba priatelia a až po čase preskočila iskra. Napokon sa do seba zaľúbili, no šťastie im dlho neprialo. Adam vážne ochorel a aj vďaka Rebeke sa vyliečil. Stratil pamäť, odišiel do Prahy a Rebeka sa začala učiť žiť s pocitom, že Adam je už navždy preč. Teraz ja však všetko inak.

Adam sa vrátil, obaja sa do seba zaľúbili ešte viac. Najnovšie to vyzerá tak, že sa na Rebeku konečne usmialo šťastie. S Adamom bude mať totiž rozhovor, na aký čakala dlho. Zhodou okolností sa totiž dostali k téme, ktorá bola pre ňu kedysi veľmi citlivá. Adam sa rozhovorí o dieťati. Rebeke sa, samozrejme, rozžiaria oči a nebude veriť vlastným ušiam! Zdá sa teda, že bude od teraz všetko inak. Čo myslíte? Začína sa pre Rebeku a Adama nová životná etapa? Pozrite si ukážku dnešnej epizódy vo videu HORE!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Nestihli ste poslednú epizódu? Pozrite si ju tu: