Ďakujeme za priazeň! Nemocnica sa vráti opäť na jeseň: Pripomeňte si TOP momenty seriálu!

Posledná epizóda Nemocnice pred letnou pauzou je za nami a my vám ďakujeme za vašu priazeň. Každý utorok a štvrtok ste netrpezlivo čakali na novú časť, aby ste mohli sledovať osudy vašich obľúbených doktorov, doktoriek či sestričiek. Nemusíte sa však obávať. Vaši zdravotníci a zdravotníčky budú späť opäť na jeseň, spolu s ešte viac napínavými osudmi pacientov a ich večne zamotanými vzťahmi. Čaká vás aj množstvo prekvapení či návratov!

Seriál Nemocnica sa teší veľkému úspechu. Stal sa jedným z najsledovanejších seriálov na Slovensku a vy ste vždy netrpezlivo čakali na to, ako sa budú osudy jednotlivých postáv naďalej vyvíjať. O tom, že si vás seriál Nemocnica získal, svedčia aj krásne komentáre, ktorými ste nás po celý čas zaplavovali na sociálnych sieťach.

Aj teraz, keď sme sa s vami lúčili, aj s poslednou epizódou, ste seriálu Nemocnica venovali na sociálnych sieťach krásne slová. „V mene mňa a mojej dcéry sa chceme poďakovať za skvelý seriál. Už sa nevieme dočkať ďalšej série a zároveň vám všetkým hercom tvorcom seriálu chceme popriať krásne leto so skvelými zážitkami,“ napísala na Facebooku Nemocnice fanúšička Klaudia. „Skvelý seriál, veľmi sme si ho obľúbili aj herci sú všetci super. Tešíme sa na pokračovanie na jeseň a všetkým hercom, štábu a ľuďom okolo celého seriálu prajeme krásne prázdniny, dovolenku,“ pochválila seriál fanúšička Petra. „Bude chýbať, veľmi. Chcem sa vám v mene mojom a mamky poďakovať za fantastických seriál a hercom klobúk dole pred skvelým výkonom a zároveň prajeme krásne letné prázdniny, aby ste si ich v zdraví užili. Jedno veľké ďakujeme,“ pridala sa s krásnym prianím taktiež na Facebooku Nemocnice diváčka Katka.

Nemocnica - spolu Zdroj: TV JOJ

​Takýchto komentárov bolo na našich sociálnych sieťach nespočetné množstvo a my, rovnako ako aj celý kolektív seriálu Nemocnica, vám za vašu priazeň ďakujeme a veríme, že nás budete sledovať opäť na jeseň, kedy sa seriál Nemocnica vráti na obrazovky. Dovtedy vám budeme pridávať množstvo článkov, aj s vašimi obľúbenými hrdinami. Dozviete sa, ako trávia leto a aj mnoho iného.


V Nemocnici ste si obľúbili našich doktorov či sestričky a často ste pri rôznych scénach strácali dych. Napätie, láska, ale aj intrigy boli súčasťou príbehov, ktoré mali ale často šťastný koniec. V Nemocnici zažili lekári veľa radosti, ale aj bolesti, no so všetkým sa vedeli časom nejako vysporiadať. Adam sa vrátil do Nemocnice a aj keď si spočiatku nespomenul, nakoniec sa do Rebeky opäť raz zaľúbil. Teraz tvoria pár a snažia sa o bábätko.

Nemocnica - Nela Pocisková a Marián Mitaš Zdroj: TV JOJ

Roman našiel svoje šťastie po boku Inéz, ktorej otvorene vyznal lásku. Dokonca obaja vyzerajú, že ešte nikdy neboli šťastnejší. Denisa svoju lásku nenašla, no za to má vedľa seba tú najväčšiu. Malý Miško jej robí radosť a rastie ako z vody. Denisa to ale nemala ľahké. Po zmiznutí Erika Poláka ju kontaktovala polícia, ktorá ju kvôli nemu podozrieva zo zločinu. Do cesty sa jej priplietol svojský plastický chirurg Oto, ktorý nás bude v Nemocnici všetkých ešte poriadne zabávať.

Nemocnica - Richard Autner a Dominika Žiaranová Zdroj: TV JOJ

​Doktor Balog ostal sám. To, že cíti k Rebeke niečo viac si uvedomil až vtedy, keď bola s Adamom. Mia a doktor Mišiak sú stále pár, no nakoniec sa nestihli vziať. Je to ale na dobrej ceste. No a Zuzana? Tá bude tetou a aj keď je to stále ľadová kráľovná, táto novinka jej, zdá sa, trošku roztopila srdce.

Nemocnica - Kristína Kanátová a Juraj Hrčka Zdroj: TV JOJ

Hauptmann zažil najťažšie obdobie v živote. Uvedomil si, že zrejme miluje Vilmu, ktorá s ním otehotnela, no bolo to mimo maternicové tehotenstvo. Vilmu táto strata mimoriadne zabolela, až musela odísť. Zadarilo sa mu však aj u mladej Soničky, ktorá sa mu akosi priplietla do života, no pravda vyšla najavo a riaditeľ zistil, že to bábätko ani nie je jeho. Chcel sa zľutovať, Soničku si vziať, no tá sa na neho aj tak vykašľala.

Nemocnica - Petra Vajdová a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

No a nesmieme zabudnúť na to, že do Nemocnice prišli víchor Dárius a nedostupná kráska Gréta, so svojou mladšou sestrou Aidou. Grétka zamotala hlavu Braňovi, ktorý sa zrejme zaľúbil a konečne zabudol na Agátku. Aspoň to tak vyzeralo. Gréta mu nakoniec dala šancu a až v nových častiach uvidíme, čo z toho nakoniec bude.

Nemocnica - Diana Klamová a Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

Doktor Čierny sa stal milionárom a Noël síce našiel šťastie po boku Danky, do ktorej bol zaľúbený, no tá po pôrode synčeka Viliama zistila, že sa chce predsa len vrátiť k otcovi svojho dieťatka. Pripravené sú pre vás aj ďalšie prekvapenia a množstvo noviniek, preto si vašu obľúbenú Nemocnicu nenechajte ujsť ani na jeseň. Máte sa rozhodne na čo tešiť! Pripomeňte si aj TOP momenty zo seriálu vo videu HORE.

V seriáli ste si okrem osudov lekárov či pacientov obľúbili aj hudbu, ktorá dopĺňa scény v Nemocnici a často ste sa nás na pesničky pýtali aj na Facebooku. Aby vám počas našej krátkej pauzy nebolo za seriálom až tak smutno, nájdite si náš playlist, v ktorom nájdete všetky pesničky z Nemocnice. Kompletný zoznam skladieb a hotový playlist seriálu Nemocnica nájdete po kliknutí TU. Ak by ste si chceli playlist vyhľadať sami v aplikácii Spotify, použite kľúčové slová Nemocnica – seriál TV JOJ.

Ďakujeme za vašu priazeň! Seriál Nemocnica budete môcť sledovať už na jeseň 2022 na JOJke!

Nestihli ste poslednú epizódu v televízii? Všetky odvysielané epizódy nájdete na našej novej platforme JOJ play! Poslednú časť si ale môžete pozrieť aj tu:

Tagy: Nemocnica