Tony Porucha a Mamba Dasha so synčekom v spoločnosti: Pozrite, aký je rozkošný!

Mamba Dasha a Tony Porucha majú nabitý pracovný život. Popri tom sa starajú aj o svojho synčeka Manolka, ktorý im robí najväčšiu radosť. Občas sa ale stane, že pracovné povinnosti nepustia a opatrovateľka nemôže prísť. Ako to rodinka rieši?

Malý Manolko bol so svojimi rodičmi na premiére úspešného muzikálu Bodyguard. Ako prezradili v rozhovore pre Top Star, nechceli si nechať tento event ujsť, no synčeka im nemal kto postrážiť. Jediné riešenie bolo zobrať ho so sebou. „Je to prvýkrát, ale ešte to nie je až také hrozné, ale o chvíľočku už budeme musieť ísť,“ povedala pre Top Star Mamba Dasha. Rodičia tak prišli aspoň na chvíľku.

Manolko ale vyzeral, že si večer s rodičmi užíva. „Teší sa na koláčik a na tortičku,“ prezradila Mamba Dasha. Obaja navyše veľmi dobre vedia, keď je ich synček unavený a kedy je najvyšší čas odísť domov. „On mi sám povie, že je unavený, alebo si žmolí očká a tak, takže on je taký šikovný, alebo zaspí rovno,“ vysvetlili so smiechom pre Top Star.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Manolo sa pred kamerou vôbec nehanbil. Rozkošne odpovedal na otázku a dokonca o sebe prezradil, že je obrovským fanúšikom Spider-mana. No nie je rozkošný?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tony Porucha (@tonyporucha)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha)