Dominika Žiaranová a jej tajomstvo skvelého vzhľadu: Za svoju formu ďakuje jednej veci!

Hviezda seriálov Nemocnica a Hranica, Dominika Žiaranová, vyzerá výborne a vďačí za to jednej konkrétnej veci. Toto jej môžu mnohé ženy závidieť!

Kým v Nemocnici ju sledujete ako charizmatickú doktorku Inéz, ktorá je vždy dobre naladená a vyrieši každý problém, v Hranici ju poznáte ako Lýdiu, jednu z vnučiek hlavy pašeráckeho biznisu, Zorky. Lydka je svojská parádnica, ktorá sa síce do roboty veľmi nehrnie, no za to vie všetkým vždy dobre poradiť.

Aká je ale Dominika Žiaranová v skutočnosti a má lásku k starostlivosti o seba a svoje telo spoločnú s jej postavou v seriáli Hranica? Udržiava sa herečka nejako špeciálne vo forme? „To sa priznám, nie. Ale vždy to tak hovorím, že je to u mňa dar. Je naozaj dar a je to genetika. A mám veľmi pozitívny vzťah k jedlu a ani som si to nikdy nevyčítala,“ prezradila Dominika v rozhovore pre portál diva.aktuality.sk. Je skvelé, že herečka hlása zdravý prístup k jedlu a k svojmu telu. V dnešnej dobe, plnej nedosiahnuteľných ideálov krásy, kedy majú mnohé mladé dievčatá naštrbený vzťah s jedlom, je takýto názor viac, než potrebný.

Dominika Žiaranová Zdroj: TV JOJ

Dominika ale odpovedala aj na otázku týkajúcu sa módy a jej osobných preferencií. Možno by ste to na ňu netipovali, no na fashion trendy si až tak nepotrpí. „Môj šatník je taký dosť čierny a zároveň som asi tri roky nebola nikde v obchode. Ja sa veľmi rada cítim dobre oblečená. Ale nie, neriešim nejako tú módu úplne, nejak si nečítam ani časopisy ale rada si nechám odporučiť. Ide len o to, aby som sa v tom cítila dobre,“ povedala v rozhovore. V športovom by ste ju ale očakávali márne. „Som skôr možno taký elegantnejší typ človeka, možno trošku konzervatívnejšia a som taký, ako hovorím, teniskový typ, že nechodievam veľmi na opätkoch, ale páči sa mi to,“ dodala taktiež pre portál diva.aktuality.sk.