Nemocnica bude plná nových postáv: Pozrite, na koho sa už čoskoro môžete tešiť!

Dlho očakávaná Nemocnica príde na jeseň na obrazovky JOJky aj s novými postavami. K obľúbeným hrdinom tak pribudnú noví, ktorí zamiešajú kartami. Pozrite, na akých hercov sa môžete v nových častiach tešiť!

Posilniť tím zdravotníkov, vo vašej obľúbenej seriálovej Nemocnici, príde hneď niekoľko nových tvárí. Jednu z nich ste už v seriáli dokonca videli. Nové časti ale prinesú zmenu v podobe nielen týchto nových postáv, ale aj v návratoch tých starých. Do Nemocnice sa totiž vráti Agátka, ktorú stvárňuje Anna Nováková.

Anna Nováková si odbehla plniť svoje mamičkovské povinnosti, keďže sa jej narodila druhá dcérka. Herečka je však späť a uvidíme, ako sa autori seriálu vysporiadajú s jej osudom. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Nemocnica - Anna Nováková Zdroj: TV JOJ

Kolektív zdravotníkov posilní aj herečka Monika Horváthová, ktorú už zo seriálu poznáte ako Balogovu ex-partnerku Lindu. Ako ste v posledných epizódach Nemocnice určite zaregistrovali, Linda prichádza nastálo a určite tým ovplyvní Filipov život. Nádejná posila síce vyzerá ako anjel, no aj ona skrýva svoje temné stránky. Čo myslíte, prečo chce byť tak veľmi opäť súčasťou Filipovho osobného aj pracovného života?

Nemocnica - Monika Horváthová Zdroj: TV JOJ


Peter Nádasdi prichádza v nových častiach do Nemocnice ako doktor Miro a zároveň partner Lindy. Podobne ako ona, aj Miro pôsobí ako dobrý človek. V Nemocnici sa však postará aj o napäté momenty, najmä v súvislosti s Filipom.

Trojicu nových postáv, ktoré vám zatiaľ predstavíme, uzatvárame mladým talentovaným hercom, Róbertom Siposom. Ten prichádza ako mladý medik Radko, ktorý sa postará o dojemnú dejovú linku seriálu. Radko totiž trpí rakovinou, no svojich snov sa rozhodne nevzdáva. Tak čo, tešíte sa na nové epizódy rovnako, ako my? Čo myslíte, ako zamiešajú nové postavy karty v seriáli? Okrem vyššie spomenutých, uvidíte aj ďalšie nové, no dobre známe herecké osobnosti. Predstavíme vám ich už čoskoro! Pozrite si TOP momenty poslednej série Nemocnice, vo videu HORE! 

Nemocnica - Róbert Sipos Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica, už onedlho na obrazovkách JOJky!