Marián Mitaš vo filme plnom hollywoodskych hviezd: Herec prezradil šokujúce detaily nakrúcania!

Obľúbená streamovacia platforma priniesla fanúšikom akčnú novinku od vychýrených bratov režisérov Anthonyho a Joea Russovcov. Film The Gray Man je tak plný hollywoodskych hviezd. Vidieť v ňom môžete aj hviezdu Nemocnice! Pozrite, čo nám o nakrúcaní povedal Marián Mitaš, ktorému sa podaril tento úspech!

Nie nadarmo hovoríme, že má Nemocnica skutočne hviezdne obsadenie. Dôkazom toho je napríklad Marián Mitaš, ktorý je nie len obľúbeným seriálovým doktorom Adamom Ondrušom, ale najnovšie ho môžete vidieť aj vo filme plnom najväčších hereckých hviezd, ako Ryan Gosling, Chris Evans či Ana de Armas.

Pri sledovaní novinky The Gray Man vám tak určite neunikla scéna, kde sa Ryana Goslinga v jeho úlohe pokúsi na námestí v Prahe zatknúť práve Marián Mitaš. Herec v tomto filme totiž stvárňuje rolu českého policajta. No a ako to na nakrúcaní filmového trháku vyzeralo z pohľadu Mariána Mitaša? „Je to úplne bežná skúsenosť, dokonca možno slabšia ako s Nelou alebo Rišom Autnerom, lebo s nimi trošku viac pracujeme. Tam sa točila scéna päť dní a jedenásť hodín sme tam sedeli zavretí a potom sme vybehli na desať minúť. Bola to práca, ako každá iná,“ prezradil Mitaš v rozhovore. Viac vo videu HORE!

Sledujte seriál Nemocnica už v utorok, 30. augusta o 20:35 na JOJke!