Veľké prekvapenia v Nemocnici! Koho čaká dráma a koho veľká láska? Režisér prezradil viac!

Zákulisné informácie zo seriálu Nemocnica pre vás nesmú chýbať! Aj preto sme sa boli opýtať na to, čo nás v novej sezóne seriálu čaká, toho najpovolanejšieho. Režisér Ján Novák sa teší z diváckej obľuby, a preto prezradil aspoň zopár detailov. Čo nás teda čaká a neminie?

Už niekoľko dní máte možnosť sledovať opäť vašu obľúbenú Nemocnicu. Od úplného začiatku je plná akcie, nových vzťahov či zvratov. Zaujíma vás, ako budú príbehy pokračovať? Aj keď vám nemôžeme prezradiť úplne všetko, aby sme nepokazili váš divácky zážitok, prinášame vám zopár exkluzívnych informácií priamo od režiséra seriálu Nemocnica, Jána Nováka. Ten nám totiž v rozhovore prezradil, že nás čaká množstvo prekvapení, ale aj drámy, ktorá sa bude týkať nielen pacientov na urgente či oddelení chirurgie, ale aj hlavných postáv.

Svoje si odžije napríklad riaditeľ Hauptmann, ktorého čakajú nepríjemné situácie. „Je tam veľa vecí, ktoré si myslím, že budú veľmi prekvapivé. Vráti sa aj Vilma, ktorá so sebou prinesie veľké zmeny a budú sa týkať aj Hauptmanna, ktorý si siahne na hranicu svojho života. Do toho sa stanú veci až detektívne,“ prezradil nám režisér seriálu Nemocnica v rozhovore. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Nenechajte si ujsť pútavé príbehy v seriáli Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Nestihli ste poslednú epizódu Nemocnice? Pozrieť si ju môžete aj tu: