Nemocnica štartuje už dnes večer s novou posilou: Na urgent prichádza krásna sestrička!

Nové časti seriálu Nemocnica sú pripravené a my vás pozývame k televíznym obrazovkám už dnes večer. Nemocnica sa vracia v pôvodných vysielacích časoch a vychutnať si ju tak budete môcť opäť každý utorok a štvrtok. Máte sa rozhodne na čo tešiť. Na urgent prichádza nová krásna sestrička!

Čo vás čaká v najnovších epizódach Nemocnice? Ako nám prezradila scenáristka a kreatívna producentka seriálu, Danica Hričová, udeje sa toho skutočne veľa! Riaditeľa Hauptmanna nahradila nová riaditeľka, no on rozhodne nikam neodchádza. Tešiť sa môžete aj na zaujímavé prípady pacientov. „Máme veľmi zaujímavé nemocničné prípady, inšpirujeme sa skutočnými prípadmi, robili sme teraz unikátnu operáciu novorodenca, ktorá sa robila reálne teraz v Ružinovskej nemocnici,“ prezradila scenáristka.

V nových častiach pribudnú aj nové postavy a prvá prichádza na scénu už dnes večer. Danica Hričová odhalila aj mená niektorých nových postáv. „Budeme mať zaujímavú postavu, je to mladučká sestra Ivanka, ktorú hrá veľmi nádejná a talentovaná herečka Ivana Kološová a vznikne tu taký romantický trojuholník medzi Dušanom a Radkom,“ povedala nám scenáristka v rozhovore. Do seriálu zavíta aj Milo Kráľ. Na sestričku Ivanu sa môžete v Nemocnici tešiť už dnes večer. Čo myslíte, ako zamieša kartami? Pozrite si ukážku vo videu HORE. 

Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!