Záchranár z Nemocnice si získal srdcia diváčok: Spoznajte bližšie Marka Antona Kováča!

Súčasťou nášho nemocničného tímu sú aj fešní záchranári. Bez nich by to predsa nebolo ono. Už dávnejšie doplnil stálych záchranárov, Juraja Baču a Tonyho Poruchu, nový kolega. Marko Anton Kováč si získal divákov okamžite!

Ako uviedol aj portál diva.aktuality.sk, Marko Anton vyštudoval herectvo v Anglicku, spočiatku na univerzite vo Worchestri a neskôr aj na The Royal Central School of Speech and Drama v Londýne. Herectvo tak zrejme bolo jeho snom už dávno a začal na tom pracovať v zahraničí. Marko Anton má okrem tohto ešte jednu vášeň. Svoj talent totiž rozvíja aj v hudbe.

Marko Anton, ktorého môžete poznať aj pod umeleckým menom Marko Damian, vyjadruje hudbou všetky svoje pocity. Venuje sa najmä hip hopu a známy je najmä svojimi kvalitnými a medzi fanúšikmi veľmi obľúbenými klipmi. Jeho debutové EP nazval 50 Westside a talentovaný herec a spevák je autorom všetkých textov ku všetkým jeho piesňam.

Nemocnica - Marko Damian Zdroj: TV JOJ

V Nemocnici ste ho mohli prvýkrát vidieť v scéne s Ivanou Kmecovou, ktorá si zahrala opatrovateľku Romanovho syna Miška. Jej postava si v danej scéne podrezala žily a bol to práve Marko, ktorý jej podal prvú pomoc. Teraz má už v seriáli za sebou množstvo iných záchranárskych akcií. 

Vypočujte si tvorbu Marka Damiana: 


Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!