Milo Kráľ je novou posilou Nemocnice: Pozrite, čo mu dáva v seriáli poriadne zabrať!

Novou posilou v seriáli Nemocnica je herec Milo Kráľ, ktorého môžete sledovať najprv v úlohe otca pacienta, no neskôr ako zaneprázdneného kardiochirurga. Čo prezradil o svojej postave v seriáli?

Milo Kráľ je rozhodne herec s nezameniteľným hlasom či tajomnou iskrou. Najnovšie ho budete vídať v seriáli Nemocnica, v úlohe doktora, ktorý lieči srdcia. Nový kardiochirurg je otec dvoch detí, ktorý sa nevie preniesť cez to, že mu tragicky zahynula jeho manželka. Herec prišiel do dobre zabehnutého vlaku. Ako sa cíti v kolektíve seriálu Nemocnica? „Fajn, som rád, že som ho nemusel zabiehať ja, ale že je príjemne zabehnutý, takže ja som len tak prišupnem, prispôsobím sa a snáď to bude v poriadku,” prezradil Milo Kráľ.

Herec chcel hrať v seriáli Nemocnica pôvodne inú postavu. Scenáristke seriálu, Danici Hričovej, dal takúto svoju predstavu. „Povedal som jej, že anestéziológa, že ten tam sedí a maximálne povie, že odchádza nám alebo tlak klesá,” dodal herec so smiechom. V Nemocnici ho najčastejšie potrápia medicínske výrazy, ktoré občas vedia doslova zamotať jazyk. „Teraz som hovoril nejakú vetu, že váš syn má endokarditídu, v dôsledku čoho mu zlyháva aortálna chlopňa,” dodal herec. Nuž zdá sa, že sa počas prípravy na túto svoju rolu toho aj veľa naučí. Mila Kráľa môžete sledovať v seriáli Nemocnica v najnovších epizódach.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!