Modelingová kariéra jej priniesla obrovský zážitok: TOTO ste o Diane Klamovej určite netušili!

Je mladá, krásna a úspešná. Diana Klamová z Nemocnice má vďaka modelingu jeden nezabudnuteľný zážitok. Aj o ňom nám porozprávala viac!

Diana Klamová z Nemocnice je nie len herečkou, ale aj úspešnou modelkou. Vďaka tomu sa jej podarilo precestovať kus sveta. No a kde sa jej páčilo najviac? „Mám precestovanú hlavne Európu. Tam som bola vo všetkých tých veľkých mestách, Londýn, Paríž, Miláno. Bola som aj v Aténach, aj v Barcelone. No a môj obľúbený modelingový trip bol na Ibize. Majú tam veľa svojich značiek, robia tam veľa fotení a točila som tam aj videoklipy,“ prezradila nám Diana v rozhovore. Informácia o videoklipe nás veľmi zaujala a tak nám Diana povedala viac.

„Robila som Instagram, takú pesničku, ktorá vyšla asi tri roky dozadu. Natti Natasha, David Guetta, tak túto,“ vysvetlila nám. Diana má tak za sebou obrovskú skúsenosť a určite aj zážitok na celý život. Vyskúšala si, ako sa točí klip so svetovými hviezdami a mala možnosť vidieť ich aj v čase, keď kamery nebežia. O tom, ako sa správali, sa dozviete vo videu HORE.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke! 


Pozrite si jeden z videoklipov, v ktorom si zahrala aj Diana Klamová: