Alexander Bárta priznáva: Ako to má v súkromí s prejavom lásky? Toto ste o ňom netušili!

Obľúbený Filip z Nemocnice má v seriáli aktuálne veľmi dobré obdobie. Konečne sa totiž dal dokopy s Rebekou. Alexander Bárta, ktorý ho stvárňuje, otvorene priznáva, že s ním má niečo spoločné. S jednou vecou sa však nedokáže stotožniť!

Ak by mal Alexander Bárta povedať, v čom sa vo svojej postave, v seriáli Nemocnica najviac vidí, bol by to rozhodne spôsob, akým doktor Balog prejavuje city. „Nie som ten typ, ktorý by nejak demonštroval svoju lásku navonok. Keď ľúbim, tak ľúbim, takže naozaj nemusím to ukazovať a myslím, že aj tento Filip, ktorého tu hrám v tejto Nemocnici,” vysvetlil v rozhovore pre Top Star. Pozorní diváci a fanúšikovia si už určite všimli, že aj samotný doktor Balog bol do Rebeky zaľúbený od samého začiatku, no nevedel jej to dať veľmi najavo. Tak mu ju ukradol Adam. Sympatická mu je ale aj jeho ďalšia vlastnosť. „Filip je istým spôsobom taký dobrodruh a mám pocit, že aj ja mám niečo v sebe také, ale možno nie až v takej miere, žeby som išiel, ja neviem, do Afriky na nejakú misiu, to vážne nie, ale veľmi rád cestujem, to hej,” dodal herec pre Top Star.

Popri tom všetkom, čo herca s jeho postavou v seriáli spája, je tu ešte jeden veľký rešpekt a niečo, čo mu zase až také príjemné nie je a v čom sa rozhodne nevidí. Ako sám povedal, ťahá sa to s ním už od útleho veku. „Mám akože rešpekt pred lekármi, aj pred nemocnicou, aj pred všetkými tými zariadeniami, mám aj fóbiu z ihly, takže neviem sú to také ako keby veci, ktoré ma až tak nepriťahujú,” prezradil na seba Bárta. Nie je to ale niečo, z čoho by vyslovene odpadával. Je však zrejme radšej, keď to nemusí absolvovať.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!