Ivana Kološová je v súkromí veľká kočka: Na týchto fotkách vyzerá úplne ako Snehulienka!

Nemocnicu bez sestričky Ivanky si už hádam nevie ani len nikto predstaviť. Jej láskavé srdce a pochopenie pre všetkých sú krásnymi vlastnosťami, vďaka ktorým si ju diváci veľmi obľúbili. Ivana Kološová, ktorá Ivanku v Nemocnici stvárňuje, je v súkromí veľká kočka. Pozrite, veď vyzerá úplne ako rozprávková Snehulienka!

Pleť biela ako sneh, vlasy čierne ako eben a pery červené ako krv. Takto znie opis azda najznámejšej princeznej, Snehulienky. Práve tieto jej charakteristické črty má aj naša seriálová sestrička Ivanka. Svojim nežným a krásnym vzhľadom si získala mnohých a aj samotná herečka vyzerá v realite ako hotová princezná. Snehulienke akoby z oka vypadla a dosvedčujú to aj najnovšie herečkine zábery. Pozrieť si ich môžete v galérii, nižšie v článku.

Ivana Kološová je mladá talentovaná herečka, ktorá má za sebou už množstvo najmä divadelných skúseností. Herečka pochádza z Komárna, kde bola herecky aktívna už počas svojich stredoškolských čias. Vidieť ste ju mohli aj v Divadle Andreja Bagara v Nitre a taktiež hosťovať aj v Slovenskom národnom divadle.

V seriáli Nemocnica je Ivana mladučkou zdravotnou sestrou. Je nežná, krásna, nevinná dievčina, ktorú Adrika vychovávala sama bez muža. Keďže je dcérou riaditeľky, mnohí si myslia, že bola dosadená protekčne, ale nie je to tak. Adriana je na Ivanu aspoň tak tvrdá, ako na ostatných. Časom uvidíme, čím nás v seriáli ešte prekvapí.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!