V Nemocnici sa odohrala dramatická prestrelka: Aha, ako to na jej nakrúcaní vyzeralo!

Len nedávno sa v seriáli Nemocnica odohrala asi najdramatickejšia prestrelka. Tá si vyžadovala plné nasadenie hercov, aby celý dej pôsobil čo najdôveryhodnejšie. Pozrite, ako to na samotnom nakrúcaní vyzeralo!

Po prestrelke, ktorá mala našťastie pozitívny koniec, sa konečne odhalil Nikitov príbeh. Doktor, ktorý stratil pamäť, totiž nevedel, či bol kedysi dobrým, alebo zlým človekom. Nikita si totiž v tom čase začal konečne spomínať a zistil, že na muža, ktorý prišiel zdiskreditovať Lindu, si pamätá zo svojej minulosti. Nebola to ale pekná spomienka. René Belica, ako sa pôvodne predstavil, bol kriminálnik, ktorý prišiel do deja, aby dostal Lindu na psychiatriu.

Čo čert nechcel, údajný René zistil, že Nikita žije a prišiel tak aj so svojim komplicom dokončiť prácu, ktorá sa im pred časom nevydarila. Celé sa im to však vymklo spod kontroly a v nemocnici sa odohrala najväčšia prestrelka, aká tam kedy bola. Klára, Adamova dcéra, bola jednou z rukojemníčok. Ako sme spomenuli vyššie, až na Filipove postrelenie, dopadlo všetko dobre. Koniec koncov, po tomto všetkom sa dali konečne dokopy Filip s Rebekou. Zaujíma vás, ako sa táto prestrelka nakrúcala? Fotky si pozrite v galérii.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!