Anjelsky krásna Diana Klamová na nových fotografiách: Pozrite, toto je úplná dokonalosť!

Seriálová Gréta je nie len herečkou, ale aj modelkou. Počas svojej kariéry precestovala kus sveta a modelingu sa venuje už roky. Na týchto záberoch stelesňuje úplnú dokonalosť. Čo poviete?

Zaujala zrejme svojou prirodzenou krásou a charizmou. Diana Klamová je nie len sympatická herečka, ale aj modelka. Vďaka svojej kariére veľa cestuje a so svojimi sledovateľmi rada zdieľa na sociálnych sieťach aj zákulisie fotení pre rôzne značky. Charakteristická je pre ňu jej modelkovská výška, ale aj veľmi prirodzený a krásny mladistvý vzhľad.

Dianu, ako modelku, tak môžete vidieť nie len v módnych magazínoch či na prehliadkových mólach, ale aj na jej Instagrame, kde svoje najnovšie profesionálne zábery občas zdieľa. Navyše, rozhodne nepatrí k tým, ktorí by mali problém všetkým ukázať svoju prirodzenú tvár aj bez make-upu. Aj keď sa herečka a modelka občas pochváli fotkou, na ktorej je profesionálne nalíčená, rada hlása prirodzenosť . V tomto môže byť pre mnohé ženy veľkou inšpiráciou. Jej najnovšie zábery však mnohých zaujali pre ich dokonalosť. Či už sú to čiernobiele, alebo farebné zábery, nikomu neujde jej perfektne vyzerajúca pleť či krásne vlasy. Veď, uznajte sami. Komentáre plné chvály sa len tak sypali.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LINA-CARLA (@carla.smalo)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DIANA KLAMOVÁ (@dianaklam)



Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!