Adriana prehovorí o hororovej minulosti s bývalým: Jej slová by mali počuť všetky ženy!

Diváci Nemocnice vedia, že exriaditeľka Adriana Rakovská si v minulosti prešla hotovým peklom. Zo života jej ho robil bývalý, ktorý ju takmer dostal na druhý svet. V dnešnej časti konečne prehovorí a popíše svoje spomienky ako vystrihnuté z hororu.

Keď sa pozriete na Adrianu Rakovskú, asi nikdy by ste nepovedali, že ju kedysi týral jej partner. Lebo "nevyzerá ako týraná žena". Spoločnosť si totiž presne predstavuje, ako by taká obeť mala vyzerať. A temperamentná a ostrá tmavovláska do týchto šablón akosi nezapadá. Lenže pravdou je, že nikdy netušíme, čo tí druhí prežívajú. Hadriana, ako ju v nemocnici všetci prezývajú, sa rozhodne, že prehovorí o svojej hororovej minulosti pred Dušanovou mamou. Chce ju totiž presvedčiť, aby na polícii vypovedala proti svojmu manželovi, ktorý ju zmlátil tak, že skončila na operačke.

​A tak jej rozpovie svoj príbeh. Ten ale nezačína prvou fackou, pretože po tej by asi každá žena od násilníka odišla. V skutočnosti je to celé naopak. "Zamilujete sa do úžasného, tolerantného a vtipného muža. Ste s ním šťastná a on z vás spraví stredobod svojho vesmíru. Potom zrazu jedného dňa povie, aby ste sa prestali maľovať, lebo bez mejkapu ste krajšia. Povie, aby ste prestali nosiť minisukne a vy si poviete, áno, má pravdu. Veď okolo chodí množstvo otravných chlapov a on ma chce iba chrániť. Lenže jedného dňa sa opije trochu viac a začne po vás kričať. Pripomína to scénu z hororového filmu. Keď postava ide po schodoch do pivnice a vy začnete hovoriť, nech tam nejde, ale ona tam aj tak ide... On sa potom opije oveľa viac a príde prvá facka, potom príde prvá bitka, druhá, tretia, štvrtá...a potom som ho opustila," šokuje Adriana. Emotívna scéna doslova vháňa slzy do očí a pozrieť by si ju mala každá žena. Podarí sa Adriane presvedčiť Dušanovu mamu?

Sledujte obľúbenú Nemocnicu každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nemocnica