Posledná epizóda Nemocnice pred letnou pauzou je tu: Nenechajte si ujsť veľkolepé finále!

Posledná epizóda Nemocnice pred letnou pauzou je tu a prináša množstvo zvratov a noviniek! Čo vás čaká vo veľkolepom finále?

Obľúbený seriál Nemocnica vysielame dnes poslednýkrát pred letnou pauzou. Pripravené je pre vás veľkolepé finále. Čo myslíte, ako to všetko dopadne? Rebeke ostali oči pre plač potom, čo zistila, že lietadlo, v ktorom sedel Balog, havarovalo. Pod srdcom čaká vytúžené bábätko a je pre ňu ťažké zmieriť sa s takýmto osudom.

Nemocnica - Nela Pocisková Zdroj: TV JOJ

Braňo hľadá svojho otca, ktorý po zmiešaní alkoholu a liekov zmizol. Pomáha mu v tom Agátka, ktorá je jeho najväčšou oporou. Hauptmann dosiahol svoje a povedie si Vilmu v krásnych bielych šatách rovno pred oltár. Viki zanechá Adamovi odkaz plný úprimných slov, ktoré ho však zabolia. Nič však nebude také, ako sa na prvý pohľad zdá.

Nemocnica - Petra Vajdová a Kristína Turjanová Zdroj: TV JOJ

Vzťahy sa opäť nejako vyvinú a osudy našich hlavných hrdinov vás rozhodne prekvapia. Nemusíte sa ale báť, vaša obľúbená Nemocnica je späť opäť na jeseň. Pripravené pre vás budú opäť skvelé príbehy vašich obľúbených lekárov či sestričiek. Pribudnú aj nové postavy a už teraz sa môžete tešiť na to, ako zamiešajú dej.

Obľúbená Nemocnica sa vráti na obrazovky televízie JOJ opäť na jeseň!

Sledujte finálnu epizódu seriálu Nemocnica už dnes o 20:35 na JOJke!