Chýbajú vám herci a herečky z Nemocnice? Pozrite, toto sú oni na najnovších fotografiách!

Ako vyzerajú herci a herečky z Nemocnice, keď napríklad odhodia biele plášte? Aj takto! Pozrite si ich najnovšie zábery. Komu to pristane najviac?

Vaši obľúbení herci zo seriálu Nemocnica sú späť aspoň prostredníctvom nových fotografií. Nemocničné prostredie totiž prináša nemocničné kostýmy, no naši herci sú aj v civile skutočne štýloví. Na nových záberoch môžete vidieť pózovať Nelu Pociskovú , Mariána Mitaša, Zuzku Kanócz a ďalších. Musíme ale uznať, že im to na fotografiách všetkým veľmi svedčí! Pozrite si fotky hercov zo seriálu Nemocnica v galérii pod článkom!

Seriál sa vráti na obrazovky opäť na jeseň! Ako sme sa v závere dozvedeli, po zrušení istej oblastnej kliniky zamierilo do Nemocnice sv. Martina niekoľko výrazných lekárov a jedna zdravotná sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov, alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti, alebo rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Aj to sa dozvieme už na jeseň, v nových častiach obľúbenej Nemocnice. Staronový riaditeľ Hauptmann bude mať plné ruky práce nielen s nimi, ale aj so skupinkou mladých medikov, ktorí prišli do nemocnice praxovať. Hoci nemôžu nič robiť, iba sa prizerať, do všetkého sa motajú, všade zavadzajú a prinášajú svieži mladícky vietor s množstvom humoru.

Nemocnica - noví herci Zdroj: TV JOJ

V nových častiach Nemocnice sa na vás tešia herci Robo Jakab, Juraj Loj, Ľuboš Kostelný či herečka Barbora Švidraňová. Pozorným divákom neuniklo, že sa v poslednej epizóde objavili aj iné, nové tváre. Do deja totiž vstúpili aj menej známi herci, ktorí však do príbehu vnesú nový, mladícky vietor. Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková stvárnia skupinku mladých medikov.