Dátum, na ktorý ste čakali: Vieme, kedy sa vracia obľúbená Nemocnica na obrazovky!

Poznáme dátum, na ktorý ste netrpezlivo čakali. Po letnej pauze sa váš obľúbený seriál Nemocnica konečne vracia na obrazovky JOJky. Kedy budete môcť opäť sledovať osudy lekárov a sestričiek z oddelenia urgentu a chirurgie?

Nemocnicu budete môcť sledovať už v utorok, 22. augusta o 20:40 na JOJke!

Kým sa ale obľúbení hrdinovia vrátia do vašich obývačiek, pripomeňte si významné momenty zo seriálu a doterajšie osudy lekárov či sestričiek.

V Nemocnici ste si obľúbili našich doktorov či sestričky a často ste pri rôznych scénach strácali dych. Napätie, láska, ale aj intrigy boli súčasťou príbehov, ktoré mali ale často šťastný koniec. V Nemocnici zažili lekári veľa radosti, ale aj bolesti, no so všetkým sa vedeli časom nejako vysporiadať. Do deja vstúpili, nová riaditeľka Adriana, sestrička Ivanka, doktor Poláčik, manželia Turčanovci, doktor Darovec aj mladá doktorka Viki. Tá sa zaľúbila do Adama a on jej lásku opätoval. Vyzeralo to, že nájdu konečne šťastie, no Viki diagnostikovali sklerózu multiplex. Adam sa jej snažil byť oporou, no nakoniec odišla. Nedokázala sa totiž pozerať na to, ako by obetoval svoj život pre ňu.

Nemocnica - Viktória Petrášová Zdroj: TV JOJ

Filip a Rebeka si zažili svoje. Miláčikovia Nemocnice, ktorým by lásku doprial hádam každý, sa dali dokopy a klapalo im to perfektne. Rebeka mala pocit, že je konečne s tým pravým. Dôkazom toho bol aj fakt, že sa jej po dlhom snažení podarilo otehotnieť a čaká svoje vytúžené bábätko. Všetko nasvedčovalo tomu, že im bude šťastie priať, no lietadlo, v ktorom sedel Filip počas cesty domov havarovalo. Smútok zasiahol všetkých, ale karta sa obrátila. Filip totiž prežil.

Nemocnica - Nela Pocisková Zdroj: TV JOJ

Noël a Denisa našli taktiež lásku, a to jeden v tom druhom. Toľko boli vedľa seba ako priatelia a nikdy by si ani len nepomysleli, že budú pre seba tí praví. Nuž, stalo sa. Aj ich však postihla mimoriadne smutná udalosť. Denisa totiž prišla o ich bábätko. Dávala si to však za vinu, pretože sa nechala počuť, že to dieťatko až tak veľmi nechcela.

Nemocnica - Daniel Fischer, Eva Mores a Noel Czuczor Zdroj: TV JOJ

Adriana Rakovská nahradila Hauptmanna v riaditeľskom kresle. Spočiatku sa nenávideli, potom sa spolu skoro vyspali a nakoniec sa stali neoddeliteľnou dvojkou, ktorá spolu vedie nemocnicu. Obaja sa totiž museli vzoprieť Bernátovi, ktorý chcel byť sám riaditeľom. Podarilo sa mu to, avšak netešil sa z toho dlho. Hneď v prvý deň úradovania mal mozgovú príhodu.

Nemocnica - Kristína Turjanová a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

Hauptmann ale svoje šťastie v láske našiel taktiež. A nemusel ani len hľadať ďaleko. Po dlhom čase si uvedomil, že jeho jediná a skutočná láska je Vilma. Dotiahli to tak spolu až pred oltár.

Nemocnica - Petra Vajdová a Kristína Turjanová Zdroj: TV JOJ

​Braňo bol taktiež dlhú dobu smoliarom. Skúšal to na všetky strany no jeho srdce vždy patrilo len jednej jedinej, a to Agátke. Obaja si uvedomili, že bez seba nevedia existovať a dali sa konečne dokopy. Aj ostatné seriálové postavy mali lepšie aj horšie chvíle. Zuzana sa síce vôbec nezmenila, no prišla o svoj primariát potom, čo si všetci priali na tomto poste Rebeku. Dušan s Ivankou si taktiež k sebe našli cestu a stali sa prekvapivo stabilným párom. Radko odišiel do Popradu potom, čo sa zaľúbil do Hany Turčanovej, ktorá je ale vydatou ženou. Jej manžel sa však všemožne snažil zmeniť jej krehké a hravé ja. No a najväčším prekvapením je rozhodne príchod nových postáv.

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Po zrušení istej oblastnej kliniky zamierilo do Nemocnice sv. Martina niekoľko výrazných lekárov a jedna zdravotná sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov, alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti, alebo rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Aj to sa dozvieme už na jeseň, v nových častiach obľúbenej Nemocnice. Staronový riaditeľ Hauptmann bude mať plné ruky práce nielen s nimi, ale aj so skupinkou mladých medikov, ktorí prišli do nemocnice praxovať. Hoci nemôžu nič robiť, iba sa prizerať, do všetkého sa motajú, všade zavadzajú a prinášajú svieži mladícky vietor s množstvom humoru.

Nemocnica - Ľuboš Kostelný, Zuzana Kanócz, Diana Klamová a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

V nových častiach Nemocnice sa na vás tešia herci Robo Jakab, Juraj Loj, Ľuboš Kostelný či herečka Barbora Švidraňová. Pozorným divákom neuniklo, že sa v poslednej epizóde objavili aj iné, nové tváre. Do deja totiž vstúpili aj menej známi herci, ktorí však do príbehu vnesú nový, mladícky vietor. Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková stvárnia skupinku mladých medikov.

Nemocnica - Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica, už v utorok 22. augusta o 20:40 na JOJke!