Diana Klamová má v živote veľkú novinku: Pozrite, čím sa môže aktuálne pochváliť!

Nikdy nie je neskoro na nové výzvy či zážitky. To si zrejme povedala aj herečka Diana Klamová, ktorú poznáte ako seriálovú doktorku Grétu z Nemocnice. Rozhodla sa pre veľký krok!


Nielen herečka, ale aj modelka. Pracovné nasadenie Diany Klamovej bolo vždy obdivuhodné. Popri dlhých nakrúcacích dňoch sa totiž stihla vždy venovať aj modelingu, vďaka ktorému precestovala svet. Jedno miesto na zemi však mala vo svojich pracovných a cestovateľských plánoch neprebádané. Herečka sa vybrala do Ameriky! Už teraz sa nachádza v Los Angeles, do ktorého sa vybrala za novými zážitkami či pracovnými príležitosťami. „Celý svet modelingu trochu spomalil, od kedy bola korona. No čaká ma Amerika, prvýkrát. Takže vôbec neviem, čo mám od toho čakať, takže uvidíme,“ prezradila nám pred časom Diana.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DIANA KLAMOVÁ (@dianaklam)

Najviac sa teší na všetko to nové, čo uvidí a zažije. Plánuje si to poriadne užiť a nepremárniť ani chvíľu. „Idem do LA konkrétne a teším sa hlavne na to mesto a ako to tam vyzerá, na tých ľudí a chcem ísť aj do Disneylandu, chcem si to aj užiť a verím, že aj nejaké pracovné príležitosti budú,” dodala herečka, ktorá je tak sama zvedavá, čo jej táto cesta napokon prinesie.