Doktor Vrabec sa v kritickej situácii úplne zloží: S plačom utečie z operačnej sály!

Keď do Nemocnice prišiel Kamil Vrabec ako jeden z nových lekárov, vyzeralo to tak, že je absolútne nad vecou a nič ho nerozhodí. No ukazuje sa, že je to úplne inak a aj on má svojich démonov. Dôkazom bude aj dnešná časť, keď v kritickej situácii utečie z operačky...

Noví lekári, ktorí prišli do Nemocnice svätého Martina, ostrieľanej zostave od začiatku tak trochu pijú krv. Keďže k nim nastúpili zo súkromnej kliniky, boli zvyknutí na úplne iné, modernejšie vybavenie a na odlišnejšie postupy v lekárskej starostlivosti. Svoje rozčarovanie nad "staromódnosťou" našej nemocnice dávajú bezostyšne najavo a to sa nikomu nepáči. Druhá vec je, že majú aj svojrázne správanie a do taktiež viacerých vytáča dobiela.

Navyše, vznikne aj dôvodná obava, či sú noví lekári dostatočne kompetentní. Najmä v súvislosti s doktorom Kamilom Vrabcom, ktorý minule po rozhovore s jednou pacientkou dostal taký panický atak, že takmer skolaboval. Zopakuje sa to aj v dnešnej časti. Pri operácii začne pacientka kolabovať a on v tejto krízovej situácii úplne zamrzne. Zuzana Maxová a profesor Hrdlička, ktorí budú na sále s ním, na neho len budú kričať, ako postupovať ďalej, no on sa nezmôže ani na slovo. Namiesto toho, aby konal a snažil sa pacientke na stole zachrániť život, z operačky ujde s plačom. Čím si prešiel a čo je za jeho správaním?

Nemocnica - doktor Vrabec Zdroj: TV JOJ



Sledujte obľúbenú Nemocnicu každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Nemocnica