Dráma v Nemocnici: Rebeka po ostrej hádke s Balogom odpadne! Bude jej dieťa v poriadku?

Rebeka je, zdá sa, naozaj nekonečná smoliarka. Vždy, keď to vyzerá tak, že bude konečne šťastná, sa stane niečo, čo jej nádeje opäť ušliape na márne kúsky. A deje sa jej to znova!

Rebeka sa už niekoľko rokov nesmierne túži po bábätku. Otehotnieť sa najprv snažila so svojím manželom Romanom Vargom, potom s partnerom a "takmermanželom" Adamom Ondrušom, až jej to vyšlo až do tretice s Filipom Balogom. Lenže, radosť z očakávania prírastku jej ešte v predošlej sérii pokazila správa o havárii lietadla, v ktorom sa jej milovaný nachádzal. Nasledovali dlhé dni plné smútku a bolesti, keď si myslela, že pri nehode umrel. Našťastie sa mu podarilo prežiť a po jeho transporte boli opäť spolu. No krátko po jeho príchode prišla ďalšia komplikácia v podobe vážnej tropickej choroby, ktorú si so sebou priniesol.

Rebeka pri ňom bdela, opatrovala ho a na seba popri tom vôbec nemyslela. Aj preto pri jeho nemocničnom lôžku skolabovala. Keď sa obaja dali dokopy, vrátili sa do pracovného procesu, no Balogovi sa na nej niečo nezdalo. Videl, že je akási unavenejšia a malátnejšia než inokedy. Navrhol jej, aby nešla do práce, ale ostala doma a oddychovala. Primárka samozrejme nesúhlasila a do nemocnice prišla aj napriek jeho odporúčaniam. Keďže majú na to rozdielne názory, v dnešnej časti sa poriadne pohádajú a dosť na seba nakričia. To už ale bude nad Rebekine sily a priamo na chodbe na urgente odpadne. Je Rebeka naozaj chorá a je v ohrození aj bábätko, alebo je len skrátka unavená ako tehotné bývajú?


Sledujte obľúbenú Nemocnicu každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Nemocnica