Jarka a Vrabec prvýkrát spolu po prevalení ich tajomstva: Budete prekvapení, čo mu povie!

Doktor Vrabec a sestrička Jarka zažili obrovský šok, keď zistili, že si navzájom píšu cez ich vymyslené identity v počítačovej hre. Po trápnom stretnutí prichádza návrat do reality. Vážne sa dohodnú na TOMTO?

Jarka a doktor Vrabec si spolu písali veľmi dlho. Nevedeli však, kto je na opačnej strane. Cez vymyslenú identitu v počítačovej hre objavili medzi sebou zvláštne puto a chceli sa stretnúť osobne, aby zistili, či by im to dobre fungovalo aj v realite. Virtuálne to bolo dokonalé. Studená sprcha prišla v momente, keď na seba natrafili v parku a zistili, kto ten druhý v skutočnosti je. Najmä doktor Vrabec neskrýval šok. Predsa len, Jarka je v skutočnosti Otova frajerka a s ním má Vrabec výborný kolegiálny vzťah. Po stretnutí a krutom zistení jeden pred druhým utiekli.

Teraz musia čeliť tomu, že sa sebe navzájom v nemocnici skrátka nevyhnú. A to sa aj stane. Narazia na seba vo výťahu a využijú príležitosť uviesť veci na pravú mieru. Jarka prevezme vedenie nad celou situáciou a poprosí Vrabca len o jedno. Nech sa tvári, že to nikdy nestalo! Dá sa to ale vôbec?

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!