Posledná časť Nemocnice v tomto roku je tu: Hana v ohrození, veľké zásnuby aj nový pár?

Posledná epizóda Nemocnice v tomto roku je tu a prináša množstvo zvratov a noviniek! Jedna veľká láska dostane druhú šancu, ďalšia možno vznikne a Hana bude v ohrození života. Ako to už býva zvykom, rozlúčka s Nemocnicou v tomto roku bude poriadne dramatická!

Osudy vašich obľúbených hrdinov v Nemocnici boli poslednú dobu poriadne na pretrase. Zrejme najviac si to odniesol riaditeľ Hauptmann, ktorý bojuje s rakovinou, no našťastie, má za sebou úspešnú operáciu. Posledná časť Nemocnice je tu a vy môžete hádať. Blýska sa pre všetkých na lepšie časy? Marekovi prídu oficiálne výsledky z histológie a on konečne zistí, či mu operácia pomohla zachrániť život. Hanu si ako rukojemníčku vezme jeden nešťastný otec, ktorý ohrozí jej život aj slobodu kvôli niečomu, čo si nikto z nás nechce ani len predstaviť. Adriana sa bude tešiť zo zásnub, no nie svojich a Noro a Beátka budú mať k sebe až podozrivo blízko. Najnešťastnejší bude rozhodne primár Mišiak, ktorý ani v poslednej epizóde nezíska vytúžený rešpekt. Nuž, máte sa na čo tešiť. Nebude chýbať dráma, veľa lásky či veľká záchrana života. Nenechajte si ujsť poslednú epizódu Nemocnice v tomto roku a zistite, čo sa stane s vašimi obľúbenými lekárskymi hrdinami.

Seriál Nemocnica je ale pre vás opäť pripravený v novom roku 2024. Tešiť sa môžete na skvelé príbehy vašich obľúbených lekárov, ktorých vzťahy budú ako inak, rozhodne nepredvídateľné. Nikam tak natrvalo neodchádzame a ordinovať začneme už čoskoro. V novom roku sa opäť vidíme pri obrazovkách televízie JOJ, spolu s vašimi obľúbenými doktormi zo seriálu Nemocnica, ktorí sa na vás, aj so svojimi osudmi, budú opäť tešiť! Sledujte Nemocnicu aj v roku 2024!

Nenechajte si ujsť poslednú epizódu seriálu Nemocnica v tomto roku, už dnes o 20:40 na JOJke!