Aké novinky nás čakajú v Nemocnici? Prinášame vám veľký prehľad deja nových častí seriálu!

Seriál Nemocnica si získal množstvo divákov najmä pre dych berúce príbehy pacientov, ale aj vždy zaujímavé a často nečakané osudy hlavných hrdinov – zdravotníkov. Dátum štartu sme vám už prezradili a teraz vám prinášame exkluzívny prehľad deja nových epizód!

Čo si pre vás tvorcovia seriálu pripravili v novej sérii Nemocnice?

Najväčšie drámy nám v živote prináša láska. Šťastná, no predovšetkým  nešťastná. Dlho sme sledovali, ako sa vyvíja vzťahové trojuholník medzi Jakubom Zimom, Adrianou Rakovskou a Danielom Vajnorským. Ich osudy plné zvratov a nečakaných prekvapení budí hlavným ťahákom novej sezóny. Pokiaľ si myslíte, že dokážete predpovedať, čo sa bude diať, budete veľmi prekvapení – ako to už v Nemocnici medzi postavami býva zvykom.

Rovnako nás bude zaujímať, ktorým smerom sa posunie osud ťažko skúšanej Hany Turčanovej. Zbavila sa zloducha, no netušíme, či v jej srdci ostáva miesto pre nový vzťah. Navyše, ak jej problémy začína opäť robiť autistická dcérka Elenka. Veľkú oporu našla Hana v Zuze, ktorá asi ako jediná jej dcérke rozumie. No Zuza tiež, ako predtým Turčan, začne dávať na Hanu pozor. Ako sa Hana stane slobodnou, aby sa konečne nadýchla?

Nemocnica - Dominika Morávková Zdroj: TV JOJ

Marek Hauptmann vyhral veľký boj, jeho nádor bol ohraničený a nešíri sa ďalej. Marek ostáva riaditeľom, no čoraz častejšie na jeho dvere klope blcha, ktorú si sám nasadil do kožucha. Rita Bilá. Nová primárka Denisa Antalová je bystrá a schopná žena, ktorej sa Bilej praktiky od začiatku nepozdávajú. Rita je časovaná bomba pre nemocnicu a všetci čakajú, kedy vybuchne. No ona zatiaľ iba ticho tiká.

Doktor Balog je stálicou nášho príbehu a na svojom primariáte vládne silnou rukou. No on prvý pochopí, že aby bolo oddelenie a nemocnica v poriadku, potrebuje zažehnať spory. Je to práve on, kto ako prvý podáva Rite Bilej pomocnú ruku a odmieta protesty Denisy a predovšetkým doktora Mišiaka. Popri práci sa pripravuje na Rebekin pôrod a úlohu otca.

Načas vyrovnaným vzťahom Nora a Jakuba poriadne zatrasie príchod novej lekárky Alice Dobrovičovej. Bezprostredné a láskavé dievča zaujme oboch. Nora ako možno prvá žena, s ktorou by dokázal niečo mať, Jakuba ako liek, ktorým sa vylieči z Adriany. Netreba prezrádzať, že sa všetko zamotá, to už predsa dávno všetci očakávajú.

Doktor Vrabec si užíva lásku Jarky a rodinu, ktorú má prvý raz v živote a nadlho je všetko zaliate slnkom. No v nasledujúcej sérií dostane Vrabec ponuku, ktorá sa neodmieta a stojí doslova pred Sofiinou voľbou – vyberie si medzinárodnú slávu, alebo rodinu? Robí všetko preto, aby zachránil nemocnicu a pomohol jej, no pomôže aj sám sebe?

Melancholický gróf Juraj Révay sa pobil s osudom a konečne sa oslobodzuje od minulosti. Do jeho osudu však podstatne viac, ako by ktokoľvek chcel, zasiahne návrat Mariána Turčana. Plachý šľachtic sa musí prejaviť ako hrdina, ktorý bráni Hanu. No stratí podstatne viac, ako svojím hrdinstvom získa.

Traja obľúbení študenti, Jerguš, Sandra a Lukáš sa stávajú lekármi a musia sa pobiť o miesta v nemocnici. Z trojice nerozlučných priateľov sa stane konkurencia a fair play ide často stranou. No ktorý z nich sa ukáže ako najmenej čestný?

Nemocnica - Juraj Loj Zdroj: TV JOJ

Spory sa medzičasom urovnali medzi úžasnou dobráčkou Valikou a Beátou. Nakoniec je Valika v mnohom jediná, kto dokáže Beáte v ťažkej chvíli podať pomocnú ruku. Je to tak, niekedy má nenávisť k priateľstvu poriadne blízko a dôkazom toho sú aj tieto dve postavy.

K dramatickej nádielke vzťahov samozrejme patrí rovnako dramatická záplava pacientskych príbehov, kde ide VŽDY o život. Špecifické diagnózy pretínajú malé a veľké ľudské príbehy, ktoré vystrašení pacienti vkladajú s dôverou a odhodlaním do rúk našich statočných lekárov.

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica už tento utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!