Nela Pocisková priznáva zdravotné ťažkosti: Tieto problémy ju skrátka nechcú opustiť!

Obľúbenú herečku a speváčku Nelu Pociskovú trápia už dlhšie ťažkosti, ktoré sú aktuálne, bohužiaľ, dobre známe mnohých ľuďom. Čoho sa už nejakú dobu nedokáže zbaviť?


Niekoľkohodinové nakrúcanie v exteriéri si zrejme vyžiadalo svoju daň. Herečka Nela Pocisková otvorene priznáva, že ju trápia zdravotné ťažkosti, ktorých sa nevie už nejakú dobu zbaviť. „Ja mám vždy raz za rok takú poriadnu nádchu a toto mi ale nechce prejsť. Tie dutiny, stále to tam cítim a je to dosť počuť a neviem sa z toho vyzdravieť. Snažím sa naparovať, snažím sa robiť všetko možné,” vysvetlila Nela v rozhovore pre Top Star.

Podľa herečky je to spojenie viacerých okolností. Takéto ochorenia je najlepšie vyležať a nepodceniť to, aby sa neopakovali. To ale v prípade Nelinho pracovného nasadenia a rozvrhu nie je tak úplne možné. „Myslím si, že je to aj z toho, že my teraz nakrúcame náš Ranč veľa v exteriéroch, kade tade, po celom Slovensku a nie je to úplne jednoduché, keď dvanásť hodín sme vonku na pľaci, v námraze. Takže si myslím, že je to spojenie tohto, prečo sa z toho neviem dostať,” dodala herečka.