Barbora Švidraňová je kráľovnou zmien: TAKTO kedysi vyzerala s dlhými červenými vlasmi!

Výraznú sestru Beátu poznáte ako krásnu ryšavku. Herečka Barbora Švidraňová mala ale v minulosti iné vlasy. Páčila sa vám ako ohnivá červenovláska?

Dominantnú sestru Beátu z Nemocnice, ktorá má potrebu všetko riadiť, komandovať a ovládať, nemal spočiatku každý rád. Bola chladná a len ťažko sa otvárala ostatným, teda okrem jedného jediného človeka. Beáta bola totiž tajne zamilovaná do doktora Révaya. Tajomstvo ale prasklo a svoje šťastie skúšala neskôr u zdravotného brata Nora. Ani tam to však nevyšlo a tak na istý čas na lásku zanevrela. Stala sa z nej ale obľúbená súčasť oddelenia urgentu. 

Barboru Švidraňovú, ktorá Beátu v seriáli stvárňuje, ale poznáte aj z iných projektov televízie JOJ. Sledovať ste ju mohli napríklad v Paneláku či v seriáli Nový život. No a práve aj v týchto projektoch ste mohli herečku vidieť ako dlhovlásku a v sýtych červených odtieňoch. Je tak zjavné, že sa Barbora rozhodne nebojí experimentovať a byť aj trošku extravagantnejšia. V akej farbe sa vám herečka páčila viac?

Barbora Švidraňová Zdroj: Profimedia

Zdroj: Instagram

​Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!