Čo majú spoločné rodičia Evy Mores s jej rolou v Nemocnici? TOTO vedel o herečke len málokto!

Eva Mores túžila byť herečkou už od malička a svoj sen si splnila. Jej rodičia mali ale o jej budúcnosti úplne inú predstavu. Postava, ktorú aktuálne v seriáli Nemocnica stvárňuje, však má s jej rodičmi viac spoločného, než by si kedy dokázali predstaviť!

„Ja som z lekárskej rodiny. U mňa bolo od začiatku jasné, že chcem byť herečka. No a v rodine plnej lekárov a právnikov, byť herečkou, je zaujímavé,” povedala Eva Mores v rozhovore pre Top Star. Naznačila tak, že mala oproti jej rodičom inú predstavu o tom, čomu by sa mala ako dospelá venovať.

Nemocnica - Juraj Loj a Eva Mores Zdroj: TV JOJ

V seriáli Nemocnica hrá Eva Mores rolu Denisy, anestéziologičky a primárky, čo pridáva na irónii jej situácii, keďže jej rodičia sa práve týmito povolaniami živia. „Moja mama je anestéziologička a môj nevlastný ocko bol primár urgentu,” vysvetlila herečka pre Top Star. Zdá sa tak, že mala možnosť aspoň trošku nahliadnuť do toho, čomu sa jej rodičia v reálnom živote venujú.

Eva Mores Zdroj: TV JOJ

Aj keď vyrastala v lekárskej rodine, nikdy si nevedela predstaviť, že by sa stala súčasťou tohto povolania. „Je to najúžasnejšie povolanie a poslanie, ale to naozaj nie je pre každého. Mám dosť sebareflexie a poznám svoje limity a to by nešlo. Takú mieru zodpovednosti by som nezvládla,” dodala herečka v rozhovore.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!