Slovenská ulica opäť perlila. 5 najvtipnejších hlášok, ktoré vás zaručene pobavia

Výber toho najlepšieho!

Inteligencia slovenskej ulice nepozná hranice. O tom ste sa mohli presvedčiť spolu s nami včera počas relácie Nikto nie je dokonalý. Neuveriteľné odpovede na zdanlivo ľahké otázky bavili publikum aj divákov a výber toho najlepšieho teraz pobaví aj vás!

Je tu zostrih tých najlepších haluzí včerajšieho večera. Vedeli ste napríklad, ktorá žena s menom Tereza je premiérkou Veľkej Británie? „Tereza Merkelová, nie? Tá je v Afrike? Toto je Matka Tereza,“ odpovedal úplne vážne pán, ktorý včera zaznamenal viac takýchto výnimočných odpovedí.  

Za zmienku stojí aj ďalší z našich respondentov, ktorý pri takmer každej otázke nezabudol spomenúť, že je hrobár a, že sa v „týchto“ veciach vyzná. Vtipne a trefne odpovedá aj na otázku, kde okrem Mexika môže vzniknúť mexická vlna?Jedine v Mexiku. Môže byť ešte aj na Škandinávii,“ odpovedal celkom sebaisto.

Naša redaktorka sa ho teda spýtala, čo je to tá mexická vlna? Ale už vám nebudeme kaziť zábavu a pokračovanie tohto zaručene zábavného dialógu si môžete pozrieť vo videu!

Celú epizódu včerajšej relácie Nikto nie je dokonalý nájdete v našom bezplatnom archíve.

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora