Ochrancovia, Barbora Žilecká

Hviezda Vdovy v Ochrancoch: Kráska Barbora Žilecká obeťou sexuálneho obťažovania.

Táto žena pomotá hlavu každého muža.

Barbora Žilecká si zahrala vo viacerých menších úlohách v seriáloch ako Mafstory, ale aj v dramatickom seriáli Vdova, ktorý sa odohráva v prostredí zločinu a mafie, Vdova. V tomto seriáli sa zhostila úlohy mafiánskej milenky Renáty, ktorá zničila manželstvo Tamariných rodičov, no zároveň starého Danilova podvádza s jeho synom Andrejom. S ním prežíva momenty plné vášnivého sexu. Vo včerajšej časti nového, hraného seriálu Ochrancovia sa zhostila úlohy z iného súdka, na aké sme u tejto zvodnej herečky zvyknutí. Zahrala si mladú a krásnu Martinu, ktorá si musela poradiť so sexuálnym obťažovaním na pracovisku, a preto využila služby mediačnej kancelárie.

V Ochrancoch sa môžu diváci tešiť na nové a netradičné spracovanie medziľudských sporov, ktoré sa mediátori snažia vyriešiť mimo súdnej siene. Namiesto sudcov a prostredia súdnej siene sa v novej šou budeme stretávať s mediátormi a detektívmi, ktorí sa snažia riešiť často veľmi komplikované kauzy dohodou. Seriál sa bude zaoberať civilným právom v priestoroch mediačnej kancelárie, ale aj v exteriéroch a diváci budú svedkami dramatických príbehov jednotlivých aktérov, klientov, mediátorov a detektívov. 

Táto mladá, krásna a talentovaná herečka, ktorá sa narodila 11. apríla 1990 v Starej Ľubovni. Počas štúdia na Vysokej škole múzických umení sa začala venovať aj dabingu. Okrem hereckých úloh v seriáloch, sa zhostila aj jednej z hlavných úloh v komediálnom filme Tak fajn.