Dušan Soňu natvrdo vyhodí z bytu! Netuší však, čo naozaj chce

Dudko sa Romane prizná, že nevie, či Sonin tlak ustojí. Miluje Evu naozaj?

Dušan v skutočnosti situáciu nezvláda! Aj keď pred Soňou hrá jasný postoj, že miluje Evu a s ňou už nechce mať nikdy nič viac spoločné, všetko je to možno úplne inak. Dudka už vyčerpáva táto situácia, kedy si konečne usporiadal svoj život, v ktorom sa chce oženiť s Evou, no v tom prišla Soňa a začína opäť o Dušana bojovať. Ten sa Romane zdôverí, že si nie je istý, či vydrží odolať jej tlaku. Už skôr pri tom priznal, že k Eve možno necíti toľko, ako sa snaží navonok ukazovať.

Vo svojej polohe však stále zotrváva a aj keď prišla Soňa s malou Lujzou, vyhadzuje ju z bytu. Viac ju na očiach mať nechce. Paťo začína Dušana za jeho správanie k Soni neznášať, no Romana to vidí ako nezainteresovaná inak. Sonička sa už pred mesiacom jasne rozhodla a ak sa Dušan nerozhodne inak, už niet cesty späť.

JakubIvana prišli o partnerov a ostávajú osamotení. Kubo navrhuje, aby Vianoce strávili spolu ako rodina, no Ivana to odmieta. Stále mu vyčíta, že všetci naokolo o Fábryho nevere vedeli, len ona ostala ako krava, ktorá o ničom netušila. Jakub sa snaží brániť aj Michala. Medzi MaslákomNataly sa situácia upokojuje. Marcel svojej manželke sľubuje, že na Vianoce pôjdu na dovolenku niekam ďaleko, vypne si telefón a bude sa venovať iba jej. Chce však, aby zobrala miesto vo firme jej otca. Aký plán má otec Nataly s Maslákom?

Sledujte 1073. časť Paneláku „Soňa sa nevzdáva“ o 20:20 na Jojke.