Hoffa od Jakuba definitívne odchádza!

Ingrid sa vrátila ku Kubovi, vymákla ho však v objatí s Ivanou.

Hoffa chce spraviť vzťahu s Jakubom definitívny koniec. Po tom, čo sa jej nevera s Fábrym prevalila, sa Ingrid cíti ako čistá špina. Veď Jakub jej všetko odpustil, o romániku s doktorom dobre vedel pri tom už dávno a kým sa celá pravda neprevalila, snažil sa Ingrid dokonca pochopiť. Hoffa tak nakoniec ostala ako bezcharakterná hyena, ktorá má doma milujúceho a chápajúceho chlapa a v takomto nastavení už nedokáže viac existovať. Napriek tomu, že ju otec presviedčal, že Jakub je pre ňu jediná nádej na normálny vzťah, chce ho navždy opustiť.

Do bytu si tak príde po svoje veci, príde však v nevhodnej chvíli. Svojho ex vymákne v objatí s jeho ex. Hoffa sa domov vráti v tom „najlepšom“, keď sa Jakub s Ivanou lúčia po dohode, že už uňho Ivana nebude viac prespávať. Ingrid nechce počúvať žiadne vysvetleniať, je jej jedno, čo sa v byte dialo. Neprišla sa totiž uzmieriť, ale definitívne odísť, pobaliť si veci, vrátiť kľúče aj snúbny prsteň... Nechá ju Jakub odísť?

Rozchodom si prechádza aj Baška, ktorá sa prišla vyplakať ku Bajzovi. Vzťah so starším mužom jej nefungoval, staral sa o ňu viac, ako by chcela, takmer ako ku dcére. Michal si myslí, že vzťah so starším dopadne vždy rovnako. Monči zavreli stánok na vianočných trhoch. Niekto na nich poslal kontrolu, ktorá našla niekoľko nedostatkov, dokonca aj neplatné povolenie. Je jasné, že niekto ich biznis sabotoval!

Sledujte 1078. časť Paneláku "Ističe" o 20:20 na Jojke.