Urazený Fábry presviedča Ivanu: Aj Michal spal s Hoffou!

Ivana mu ale neverí. Fábry podľa nej uráža ľudí, na ktorých jej záleží.

V Paneláku sa to poriadne zamotáva. Nikto si už nemôže byť ničím istý!  Mala to byť romantická svadba, ale  skončila sa fiaskom. Iba deň pred obradom Ivany s Fábrym jej Michal oznámil, že jej nastávajúci nie je taký dobrý, ako o ňom sníva. Fábry ju totiž podvádzal s Hoffou! Teraz ale prosí Ivanu o odpustenie. Hoffa je podľa neho nymfa a svoje o tom vie aj Michal.

Keď u Ivany zaklope Fábry, zostane prekvapená. Pred dverami sa síce kajá, ale akonáhle sa dostane dnu, spustí sa medzi nimi výmena názorov. „Ty ma tu prosíš pred dverami a teraz sa čoho dočkám? Že mi povieš prepáč! Ja som asi naivná krava,“  spustí Ivana na svoju adresu. Fábry sa ju snaží presvedčiť, že za jeho neveru je zodpovedná viac Hoffa ako on sám. „Ešte mi povedz, že Hoffa ťa znásilnila,“ vyzýva ho Ivana. Fábry trvá na svojom, že Hoffa je nymfomanka a dosvedčiť to môže aj Michal!

Ivana nechce počuť vlastným ušiam. Znamenalo by to, že nielen Fábry, ale aj Michal strávil s Hoffou noc. „Opýtaj sa Michala, aká je Hoffa nymfomanka,“ presviedča. Ivana odmieta prijať jeho sláv. Podľa nej len Fábry kydá na ľudí, na ktorých jej záleží. „Vypadni a už nikdy sa nevracaj,“ vypoklonkuje Ivana napokon Fábryho zo svojho bytu.

Sledujte Panelák dnes o 20.20 hod. na JOJke!