Pod povrchom vrú rodinné problémy: Dokáže sa Jana vzdať svojho nenarodeného dieťaťa?

Opäť sa všetko zamotáva.

Slovenský seriál prináša osudy, radosti i starosti troch rodín, ktoré sa navzájom prelínajú. Niekedy naozaj stačí málo, aby sa život každého z nás prevrátil hore nohami.

Adam a Lea Vrbovci mali šťastné manželstvo. Avšak nič netrvá večne a tak aj ich vzťah čelí problémom, ktoré vyústia až do krízy. Tá je oveľa väčšia, než si obaja dokážu vôbec pripustiť. Ich dovtedy ideálny vzťah sa začne rúcať ako domček z karát, no manželia robia všetko preto, aby ho zachránili. Keď sa im ale podarí niektorú časť "zlepiť", príde ďalší úder, ktorý všetku ich predošlú snahu zmarí. A tak sa osudy hlavných hrdinov často ocitnú na hrane, dokonca im neraz pôjde aj o holý život.

​Viktorovi sa konečne podarilo prísť na rande s Lenkou, no keďže sa predtým skoro utopila, mladá žena sa rozhodne nenechať nič na náhodu a všetko bude chcieť zorganizovať sama, aby mala "opraty vo svojich rukách". Malá Viky si zase zo pstruha, ktorému dala meno Adamko, urobí domáce zvieratko. To sa nepozdáva Lei, ktorá má z toho čoraz častejšie nočné mory. Jana zase sľúbi Petrovi, že sa vzdá dieťaťa a pôjde na potrat. Urobí to ale z donútenia. Peter sa po zákroku snaží byť oporou svojej žene a snaží sa splniť predstavy vzorného manžela. Tají ale, že ho vyhodili zo zamestnania. Zuzka zase chce zachrániť svojho otca. Je pevne rozhodnutá darovať mu svoju kostnú dreň, s čím nesúhlasia ale rodičia. Domnieva sa, že dôvodom môže byť to, že aj ona je chorá. Lea sa medzičasom bez Adamovho vedomia a poza jeho chrbát stretne s Milanom, ktoré prosí, aby jej pomohol pri hľadaní lekára.

Seriál Pod povrchom sledujte už dnes od 9:40 hod. na JOJke!

Všetky epizódy seriálu si môžete pozrieť v našom bezplatnom archíve.

Tagy: Pod povrchom