Za širokým úsmevom Mamby sa skrýva osudový muž: Bola to najväčšia náhoda v mojom živote!

Ako sa zaľúbenci spoznali?

Herečka a speváčka Mamba Dasha Šarközyová a jej postava uletenej Saše z Pravej tváre je bezpochyby najbláznivejším elementom celého seriálu. Aby toho nebolo málo, navyše je zahalená istým rúškom tajomstva. Osud jej totiž privial do vienka magickú schopnosť veštenia z vlasov, ktorú v seriáli pravidelne a naplno využíva. V súkromí síce vešteckými schopnosťami neoplýva, zato pozitívnej energie má na rozdávanie za každých okolností.

❤️ #ON

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha),

Zásadne k tomu prispieva aj nekonečná láska vo vzťahu s tanečníkom Tonym. „Teraz som šťastne zamilovaná už dva a pol roka a je to raj. Som totálne spokojná a šťastná, že som našla takého človeka, ktorého mám po svojom boku,“ prezrádza Dasha. Keby jej pred pár rokmi niekto povedal, čo ju čaká, uverila by mu len ťažko. „Toto bola najväčšia náhoda v mojom živote. Ako sa hovorí, keď človek niečo chce a pne na tom a potom sa stane niečo a stretne toho pravého v najnečakanejšom momente a na mieste, kde by to rozhodne nečakal. Úplne niekde inde som mala oči a tu sa niečo začalo rojiť za mojím chrbtom. Nikto z nás to absolútne neplánoval, bol to šok pre mňa aj preňho. Zo sekundy na sekundu sa to stalo, že sme sa zrazu milovali a ani sme nevedeli, ako sa to stalo,“ pokračuje Mamba.

​​Všetko to začalo vo chvíli, keď si Mamba Tonyho objednala do klipu. Po pár tanečných tréningoch sa začalo rozvíjať ich čoraz väčšie kamarátstvo. „Vyzerali sme ako dve šialené deti, ktoré sa nonstop spolu smiali. Zistili sme, že si skvele sedíme, vieme sa porozprávať aj vážne, aj sa zasmiať,“ hovorí sympatická herečka a speváčka. Tony je pre Mambu najväčší čistič. „Keď som nahnevaná, v sekunde ma dokáže dobiť pozitívnou energiou. Myslím, že je to aj naopak, dosť sa podporujeme. Sme spokojní a šťastní,“ dodáva šťastná hviezda Pravej tváre.

 Sledujte finále Pravej tváre zajtra po seriáli NAŠI o 22:00 na JOJke!