Zlatý blondiačik je už sympatický tínedžer! Pozrite, ako sa zmenil Ondro z Prázdnin!

Obľúbený seriál Prázdniny sa opäť vracia. Aj vo štvrtej sérii nebude chýbať sympatický blondiak Markus Filipko alias Ondro. Pozrite, ako sa z rozkošného chlapca stal dospievajúci tínedžer.

Hviezda obľúbeného seriálu Prázdniny Markus Filipko sa od prvej série riadne zmenil. Z rozkošného blondiačika je už dospievajúci tínedžer, ktorý len včera oslávil 15. narodeniny. Počas štyroch rokov, čo sa seriál Prázdniny nakrúcal, vyrástol a postupne dospieva.

​Markus je synom bývalého prvoligového futbalového brankára, no bližšie ako k lopte má k doskám, ktoré znamenajú svet. Účinkuje v divadelnom súbore LUDUS, odkiaľ sa dostal aj na obrazovky televízie JOJ.

Aj v štvrtej sérii Prázdnin sa objaví ako Ondro Lehotský. Práve jeho rodina zažije riadnu zmenu. Otec Laco si konečne nájde prácu, ktorú berie veľmi zodpovedne. V rodine tak nastáva nový režim. Keď sa ale majú vydať na chalupe, zistí, že on nemá nárok na dovolenku. Ondro však na prázdniny vyrazí a dokonca tam prežije svoju prvú lásku. Padne aj prvá pusa? To sa dozviete už na jeseň v seriáli Prázdniny!

Na štvrtú sériu Prázdnin sa môžete tešiť už na jeseň na JOJke!