Spoznávate legendu? Takto teraz vyzerá herec Ján Kroner!

Predstaviteľ Miňa Demoviča z Profesionálov - herec Janko Kroner sa na dlhšiu dobu pre zdravotné problémy odmlčal. O to radšej bola jeho fanúšička, ktorá sa so svojím obľúbeným hercom stihla nedávno odfotiť.

Už sú to takmer štyri roky, keď po mnohých rokoch objavil znova na obrazovkách JOJky Ján Kroner a potešil tak všetkých verných fanúšikov. Mimoriadne obľúbený herec Ján Kroner bol dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou našej televízie a seriálu Profesionáli, kde stvárňoval legendárnu postavu Miňa Demoviča. Legendárne hlášky svojrázneho krčmára ako „Nebíčko v papulke“ či „Neviem vám to takto z hlavy povedať“ nám dodnes zostali v živej pamäti. Keďže sa pre zdravotné problémy na dlhú dobu obľúbený herec na dlhý čas vytratil z obrazoviek, jeho príchod vtedy vyvolal neskrývané emócie a slzy dojatia nielen u našich hádačov, ale aj u divákov v publiku.

​Odvtedy všetci tajne dúfali, že sa predstaviteľ Miňa Demoviča opäť objaví na obraze. To sa však zatiaľ nestalo. O to príjemnejšie a vzácnejšie sú momenty, keď niekomu podarí sa so svojím obľúbeným hercom stretnúť a dokonca sa aj odfotiť. To sa presne podarilo jednej Jánovej fanúšičke, ktorá sa pochválila na sociálnej sieti aj ich spoločnou fotkou. Obľúbený herec sa rokmi zmenil, no rozhodne nevyzerá zle. Stále v ňom vidíme milovaného Miňa Demoviča. 

Ján Kroner na fotografii so svojou fanúšičkou Ján Kroner na fotografii so svojou fanúšičkou Zdroj: instagram @mikaciks

Tagy: Ján Kroner