Dovolenka sa zmení na obrovskú tragédiu: Po víkende sa rodina vráti domov bez matky!

Matka sa vydá na chatu so svojimi dvomi dcérami, svojou mamou a sestrou. Po nečakaných udalostiach ju nájde jedna z dcér mŕtvu. Pôjde o plánovanú vraždu alebo to bude len nešťastná náhoda?

Matka s dvomi dcérami, Sofiou a maloletou Amálkou, ich babkou a tetou odíde na pár dní na chatu. Kompletne sa však domov už nevrátia. Matka zomrela za záhadných okolností. Do vyšetrovacej miestnosti je prizvaná dcéra, ktorá našla telo, tá sa bude snažiť objasniť, čo sa mohlo v osudný deň stať. Dcéra bude stále v šoku a až po čase jej dôjde, čo sa skutočne stalo. Vytriezvenie prinesie nečakaný zvrat. Matka bola zabitá násilnou smrťou. Zrejme ju niekto zbil a znásilnil! 

Lepšie objasnenie prípadu môže priniesť mladšia zo sestier - Amálka, ktorá nakreslí rodinu na výlete. Okrem mamy, sestry, babky a tety bude na kresbe "Bobo". Kto je záhadný chlapík? Nemala to byť dámska jazda?  Na "Boba" sa spýtajú Sofie, ktorá bude prítomnosť ďalšieho človeka na chate popierať. Strach v jej očiach však bude hovoriť za všetko!  

Sledujte Prokurátorka v dvoch častiach za sebou dnes o 20:40 na JOJke!