Šikovný Ondrej prekonáva s nadhľadom každého súpera: Neuveríte, čo o sebe prezradil!

Relácia Riskuj! prináša na obrazovky televízie JOJ množstvo šikovných hráčov. Jedným z nich je aj Ondrej, ktorého dnes uvidíte už po štvrtýkrát a konečne o sebe prezradil nejakú tú pikošku!

V relácii Riskuj! na JOJke ste ho mohli prvýkrát vidieť v úvode tohto týždňa, už vtedy nahral krásnu sumu, a to viac než 1400 eur, čo sa po prvom kole podarí málokomu. Rozhodol sa pokračovať. Po druhom kole povedal, že ešte raz príde. Rozhodol sa však zúčastniť aj po treťom kole a dnes ho uvidíte už štvrtýkrát! 

Napriek tomu, že šikovný hráč o sebe veľa neprezrádza, čo-to z neho moderátor Dušan Ambróš už vytiahol. Ondrej pochádza z Bratislavy a je pedagóg. Miluje čítanie kníh, čo určite dopomáha k jeho širokému rozhľadu. Okrem toho je šikovný kuchár. Možno strohosť jeho informácií o sebe dopomáha aj k jeho úspechu. Súperi totiž nezistia, ktorú tému mu majú "vziať", aby  v nej nenahral peniaze. Dušanovi sa však dnes podarí vytiahnuť z neho zaujímavosť. "Ty si pracoval v materskej škole v Číne." To sa určite nepodarí len tak nejakému pedagógovi. Vyzerá to, že Ondrej je samé prekvapenie!

Po treťom hracom dni v Riskuj! nahral Ondrej takmer sedem tisíc eur. Obháji aj dnes svoje víťazstvo? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Riskuj každý pracovný deň o 17:15 na JOJke! 

Tagy: Riskuj