Hokejisti, Babiš či Matovič: Aj toto sa dnes bude riešiť v Sedmičke!

Aký majú pohľad na vec naši glosátori?

Už dnes večer vás opäť privíta pri televíznych obrazovkách moderátorka relácie Sedem Elena Vacvalová a naši skvelí glosátori Milan Lasica, Marián Geišberg, Marián Leško a Oľga Feldeková, aby znovu zhodnotili celý týždeň. Slovensko v týchto dňoch žije hokejom a ani v domácnostiach našich humoristov to nie je inak. Po včerajšej prehre s Nemeckom sa nám pomaly stráca nádej a v dnešnej Sedmičke to glosátori zhodnotia s ich obľúbeným sarkazmom.

Nezabudli však ani na politickú scénu, na ktorej sa momentálne deje toho viac než dosť. Igor Matovič totiž so slzami v očiach opísal, ako mu počas prechádzky so psom akýsi neznámy muž najskôr vulgárne nadával a potom ho varoval, že ak neodíde z parlamentu, tak si ho nájde vlak. Predseda OĽaNO je presvedčený, že toho muža k nemu poslal Andrej Danko. Na otázku, či má nejaký dôkaz, že sa ho predseda parlamentu snaží odstrániť, Matovič priznal, že žiadny nemá. Má len taký pocit, že to môže byť iba on. Ale hneď dodal, že do úvahy ešte prichádzajú Fico a Bugár. 

Nezaostáva za ním ani predseda strany ANO Andrej Babiš. Bola zverejnená ďalšia nahrávka, ktorá dokazuje, že minister financií a predseda ANO ovplyvňoval obsah denníkov, ktoré vlastní. Vyberal také články, ktoré poškodzovali  jeho koaličných partnerov a zároveň politických odporcov. Noviny, ktoré Babiš nevlastní, mu preto pripomenuli, čo on sám pred niekoľkými rokmi na túto tému povedal: „Môžem tu verejne prehlásiť na zdravie mojich štyroch detí a dvoch vnučiek, že v žiadnom prípade nebudem nikdy zasahovať do práce redaktorov.“ 

Toto a ešte oveľa viac uvidíte už dnes večer v relácii Sedem o 22:00 na JOJke!