Milan Lasica

Milan Lasica šokoval divákov: Ostrá nadávka počas nakrúcania Sedmičky!

Obľúbený glosátor patrí do stálej zostavy zabávačov, ktorí vás každý štvrtok rozosmejú skvelými vtipmi či príbehmi zo života. Moderátorka Elena Vacvalová prináša zaujímavé témy z uplynulého týždňa, ktoré zarezonovali Slovenskom, ale aj vo svete.

V relácii Sedem na vás každý štvrtok čaká mnoho humoru a zábavy. Elena Vacvalová v štúdiu privítala skvelých glosátorov. Príbehy zo života a vtipy porozprávala Oľga Feldeková, Milan Lasica, Marián Leško a Milan Kňažko. Preberala sa slovenská aj zahraničná politika a zaujímavé témy z domova i zo sveta.

​Manželstvo Austrálčanky Nadie Bokody sa skončilo škaredým rozvodom, po ktorom zostala v depresii. Vtedy dostala radu, aby sa z toho dostala pomocou sexu. Nadie radu poslúchala a venovala sa sexu celý týždeň. Každý deň mala nového partnera. Najskôr sa stretla s informatikom, pokračovala tesárom, murárom, námorným potápačom a vojakom. Týždeň zakončila lesbickým sexom. Po týždni sa cítila trochu unavená, ale tiež ako znovuzrodená. Feldeková okamžite zareagovala, že takej žene sa hovorí nymfomanka. Lasica sa rozosmial a dodal: ,,Niekedy aj k**va!“  Touto hláškou rozosmial všetkých divákov. Nenechajte si ujsť reláciu Sedem a spríjemnite si večer s našou televíziou.     

Sledujte reláciu Sedem vo štvrtok o 21:45 hod. na JOJke!