Sedem

Glosátori sa poriadne obuli do našich politikov: Nenechali na nich nitku suchú!

Moratórium skončilo a naši glosátori začali opäť preberať aktuálnu politickú situáciu, ktorá je na Slovensku naozaj veľmi zaujímavá.

Máme po parlamentných voľbách a naši glosátori v relácii Sedem majú plné ruky práce. Elena Vacvalová privíta v štúdiu Oľgu Feldekovú, Milana Lasicu, Milana Kňažka a Borisa Farkaša. Preberať sa budú zaujímavé témy z domova i zo zahraničia a tešiť sa môžete aj na skvelé príbehy zo života. Glosátori si pre vás pripravili vtipy, z ktorých vás budú bolieť bránice.

Sedem Zdroj: JOJ

,,​Opona sa zdvihla. Trnavský tajfún, ktorý to dal „na Babiša“, zmietol 12-ročnú hegemóniu upadajúceho Smeru. Kým Kotlebovcom klesol hrebienok, drahá nevesta Kollár dostala nečakane bohaté veno. Zatiaľ, čo Sulík a Kiska prešli s odretými ušami, Trubanovci, Drucker a Harabin budú do parlamentu chodiť maximálne tak na návštevu. Do minulosti definitívne odkráčali Beblavý, Hlina, Bugár a Danko," takto zhodnotila Vacvalová aktuálnu politickú situáciu. Zasmejte sa s našimi glosátormi a spríjemnite si večer s našou televíziou. 

Sledujte reláciu Sedem dnes o 22:20 hod. na JOJke!