Zdravotný stav Milana Kňažka sa konečne zlepšil: Emotívne slová po odchode z nemocnice!

Glosátor z relácie Sedmička sa pred časom nakazil koronavírusom a ochorenie malo u neho ťažký priebeh. Jeho stav bol natoľko vážny, že musel byť hospitalizovaný v nemocnici. Našťastie, vďaka obetavej starostlivosti zdravotníkov sa mu polepšilo a bratislavské Kramáre mohol vymeniť za pohodlie domova.

Obľúbený herec a glosátor Milan Kňažko koncom septembra prostredníctvom sociálnej siete informoval fanúšikov a širokú verejnosť o tom, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. Ochorenie malo u neho ťažší priebeh a bolo sprevádzané vysokými horúčkami, bolesťami na pľúcach a silným kašľom. V dôsledku toho musel byť hospitalizovaný na bratislavských Kramároch. S Covidom sa mu podarilo popasovať vďaka neúnavnej a neustálej starostlivosti lekárov a zdravotných sestier. Vďaka nim sa jeho stav časom zlepšil a mohol byť prepustený do domácej liečby.

Pomoc zdravotníkov si herecká legenda nesmierne váži a anjelom v bielych plášťoch poslal na sociálnej sieti úprimné poďakovanie. S veľkou vďakou a hlbokou úctou sa skláňam pred sestričkami, doktormi a všetkými zdravotníkmi, ktorí v týchto ťažkých časoch a mimoriadne náročných podmienkach riskujú svoje zdravie, aby chránili to naše, vrátane záchrany toho najcennejšieho, životov. Verím, že zodpovední ústavní činitelia to v rámci nastávajúcej reformy zhodnotia nielen slovami. Ešte raz Vám ďakujem za starostlivosť, ľudskosť, trpezlivosť a odbornosť,“ napísal Kňažko, ktorý po vlastnej skúsenosti s koronavírusom prízvukuje, aby ho nezľahčovali. Neverte lacným exhibicionistom, že COVID je len ľahká chrípka. Prežil som desiatky chrípok, ale COVID neprajem ani tým, ktorí tieto bludy šíria,“ dodal.

https://www.facebook.com/KnazkoM/photos/a.162494940626122/1514490258759910/