Oľga Feldeková šokuje svojím netradičným priznaním: Naozaj si život predstavuje TAKTO?

Glosátorka, spisovateľka a novinárka v jednom, známa z relácie Sedem, vždy srší pozitívnou energiou a má jej doslova na rozdávanie. O to prekvapujúcejšie je, k čomu sa verejne priznala!

Oľga Feldeková, ktorá je stabilnou súčasťou glosátorskej zostavy v obľúbenej relácii Sedem, o dva roky oslávi okrúhlu osemdesiatku. Energiou však srší ako dvadsiatnička a mohla by ju pokojne rozdávať. Zvládla aj ťažký boj s onkologickým ochorením a radosť jej robí desať krásnych vnúčat. Čo jej však radosť rozhodne nerobí, je, paradoxne, jedlo. Ako priznala v rozhovore pre Top Star, keby nemusela, vôbec by nejedla. Zásadne nerada jem od narodenia. Moja mama sa sťažovala, že som ani materské mlieko nechcela piť. Jedlo mi je proste protivné ako také,“ prekvapuje Feldeková.

Znie to neuveriteľne, no nemá žiadne obľúbené jedlo a slinky sa jej pri pohľade na stravu vôbec nezbiehajú. „Musím jesť, pretože, keď sa nenajem, mi je slabo. Jem preto, aby som neodpadla. Ale je mi jedno, čo jem,“ zhodnotila Oľga, ktorá je určite vďačným stravníkom, keďže pri výbere jedla nešpekuluje. Aby sa ale tejto „nepríjemnej“ činnosti mohla vyhnúť, vymyslela, ako by to jedného dňa mohlo vo svete fungovať. Myslím si, že raz to bude tak, že vymyslia takú tabletku, ktorá bude obsahovať všetky živiny, všetky vitamíny, všetko, čo má človek mať. Bude taká miestnosť, ako je teraz toaleta na iné veci, tak bude toaleta na jedenie a tam ľudia pôjdu, prehltnú tabletku, zapijú a celý deň budú mať pokoj,“ dodala so smiechom.

Sledujte reláciu Sedem každý štvrtok o 22:25 na JOJke!