Prečo nemiešať bryndzové halušky so strapačkami? Vtipná historka Eleny Vacvalovej všetkých pobavila!

O čo viac by bola táto ťažká doba smutná, ak by sme nemali zmysel pre humor. O ten skutočne trefný humor sa aj dnes večer postará naša partička glosátorov! Spríjemnite si večer v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky a zabavte sa na vždy trefných komentároch k aktuálnym témam. Teší sa na vás osvedčená zostava glosátorov!

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať pani Oľga Feldeková a páni Milan Kňažko, Samo Trnka a Tomáš Hudák. Bude to rozhodne zohratá zostava!

Naši glosátori v minulej časti rozoberali tému, ako maďarská polícia zatkla dvoch krčmárov, ktorí turistom účtovali premrštené ceny a jeden z turistov vypovedal, že mu čašníci neustále nosili nápoje ktoré si neobjednal a za jednu kávu mu naúčtovali v prepočte 580 Eur. V súvislosti s touto témou si Eňa Vacvalová spomenula na vtipnú historku, z ktorej šli všetci smiechom do kolien! S manželom mali totiž podobnú skúsenosť v jednom podniku. Veď uznajte sami, čo by ste robili vy v takejto situácii? Vtipnú historku si môžete vypočuť v nasledujúcom videu!

Historka Eleny Vacvalovej o tom, prečo nemiešať bryndzové halušky a strapačky:

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem, každý štvrtok o 22:30 na JOJke!