Čo nás robí atraktívnejšími? Americkí vedci majú vtipnú odpoveď!

O čo viac by bola táto ťažká doba smutná, ak by sme nemali zmysel pre humor. O ten skutočne trefný humor sa aj dnes postará naša partička glosátorov! Spríjemnite si večer v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky a zabavte sa na vždy trefných komentároch k aktuálnym témam. Teší sa na vás osvedčená zostava!

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať pani Oľga Feldeková a páni Milan Kňažko, Tomáš Hudák a Marián Leško. Bude to rozhodne zohratá zostava!

Naši glosátori v predchádzajúcich epizódach rozoberali skutočne zaujímavú, ale aj vtipnú tému. K nej prispela práve Oľga Feldeková svojou trefnou poznámkou, ktorou všetkých poriadne pobavila. Určite sa vám už stalo, že na vás niekto vytasil fakty typu, „americkí vedci zistili, že…“ Túto formulku mnohí používajú, ako niečo nepriestrelné. Občas však vedci prídu s výskumom, ktorého výsledky vás poriadne prekvapia a niekedy aj pobavia. Tentokrát zistili, že nosenie rúška, či respirátorov nás robí atraktívnejšími. No a vedci z Británie zase prišli s tým, že pitie červeného vína znižuje riziko nakazením vírusu Covid-19 až o sedemnásť percent. Aký výskum spomína Oľga Feldeková? Dozviete sa vo videu nižšie. Toto vás rozhodne pobaví! 

Zdroj: TV JOJ

Oľga Feldeková o tom, čo zistili americkí vedci:

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem už dnes večer o 22:40 na JOJke!