Mama Anka

Anku Bučkovú kritizujú diváci: Ako si mohla podporiť podpálanie Dany?

Diváci sa v mame Anke sklamali.

V pondelok došlo na Sihle k nechutnému momentu, keď Ivan a Krokodíl v snahe vyštvať Danu zo Sihly, dôchodkyňu niekoľkokrát podpálili. Ich posledný pokus bol k tomu tak nebezpečne úspešný, že sa Danine šaty chytili a vytvorili na jej tele požiar. Za celú situáciu však nie je zodpovedná iba dvojica trestuhodných chlapov, ale aj tí, ktorí sa celému incidentu prizerali.

Najviac však divákov sklamala reakcia hlavy rodiny Bučkovcov mamy Anky, ktorá všetko sledovala zblízka od jedálenského stola. Po tom, čo sa Dana začala na Krokodíla s Ivanom sťažovať, sa dokonca Anka do nej pustila. „A ty čo sa zlostíš? Asi majú na to dôvod! Ja by som ťa tiež podpálila!“ vyhlásila rázne pred kamerami.  Anka si Danou nesadla, no takéto vyjadrenie pobúrilo nejedného fanúšika starostlivo pôsobiacej Sihliačanky. Na sociálnych sieťach jej nechávajú nelichotivé odkazy.

„Anka sa mi už sprotivila. Odporná to žena a ten jej jazyk,“ znie názor diváka šou Slnko, seno, slanina. „Anča Bučková zrejme žiarli na Marianu, preto vyhecovala tú bandu primitívov k tomu aby na Marianu zaútočili. Anča Bučková sa hrá na dobráčku, ale je to zlá žena, ktorá ide za peniazmi cez mŕtvoly. Je to tam všetko banda hnoja, je mi z nich smutno,“ píše ďalšia diváčka. Anka svojím postojom k podpáleniu Dany prišla o mnoho fanúšikov a ktovie, či sa jej do konca šou podarí získať ich priazeň späť na svoju stranu.

Slnko, seno, slanina pokračuje vo štvrtok o 22:35 na Jojke.